Vzr 1800 R

VTX Katili - VZR 1800R
1ch2.jpg

Amerika' da "VTX Killer" lakabı ve Boulevard M109R model adı ile satışa sunulan Intruder VZR1800R (M1800R) Türkiye'de de satışa sunuldu.

Güçlü, heybetli görüntüsü ve Suzuki'nin bir süre önce M serisi cruiser tarzı motorlarında başlattığı tasarım anlayışının takipçisi olduğu her halinden belli olan bu büyük ağabey ilgi çekici özelliklere sahip. Mesela artçı koltuğunun üzerinde bulunan ve bizim süpersport motorlardan görmeye alıştığımız kapak. Bunun dışında bakar bakmaz göze çarpan egzoz sistemi. Tuhaf olan ise genelde motorsiklet satın alınır alınmaz değiştirilen egzoz sisteminin tasarımı için 1 milyon dolar harcanmış olması. E tabi, Suzuki'deki mühendis abilerimiz ne yaptıklarını biliyorlardır. Mesela, egzoz emisyonunu ayarlanmasını sağlayan O2 sensörü neden bu kadar masraf yaptıklarının ufak birer göstergesi olabilir.

m109rk6blue141b435okln2.jpg

Etkileyici far tasarımından başlayarak, Gixxer serisinin çizgileriyle süslenmiş şasesinden led stop lambalarına kadar gerçekten etkileyici bir makine olan VZR1800R'ın beni en çok meraklandıran özelliği ise logosunda kullanılan ve Gixxer serisinden aşina olduğumuz "R"...

nsy8.jpg
arkarm6.jpg

Bu güzelim makinenin teknik özellikleri hakkında az da olsa fikrimiz olması açısından:

m109rk6gray888f979yfkz9.jpg
m109rk62kwar2.jpg

speckc8.jpg

img0102m1800rbr7.jpg

img1112usm1800rfc6.jpg

Unutmadan ABD'de 12,599USD etiket fiyatı ile satışta olan bu canavarın Türkiye'deki hediyesi 31,650.00 YTL cik :)

Ben görür görmez farına takıldım sanki bakış taşıyor ifadesi var çok güzel bir motosiklet göstergeleri digital galiba yanlışmı görüyorum...Ancak çok güçlü ve sert gözüküyor...
Bana biraz bu Harleyleri andırdı bu benim fikrim...

Ben görür görmez farına takıldım sanki bakış taşıyor ifadesi var çok güzel bir motosiklet göstergeleri digital galiba yanlışmı görüyorum...Ancak çok güçlü ve sert gözüküyor...

evet göstergeler dijital ama tasarımın bütünlüğünü hiç bozmayacak şekilde çok güzel yerleştirilmiş. 2 ay kadar önce Korlas bu motordan bir adet sattı ve teslim edilirken ben de şansıma oradaydım ve inceleme fırsatım oldu. tek kelime ile "iyi" diyebildim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
makine süper ya lastikler harika :cat:

evet göstergeler dijital ama tasarımın bütünlüğünü hiç bozmayacak şekilde çok güzel yerleştirilmiş. 2 ay kadar önce Korlas bu motordan bir adet sattı ve teslim edilirken ben de şansıma oradaydım ve inceleme fırsatım oldu. tek kelime ile "iyi" diyebildim :)
Evet gerçekten çok iyi 31650 ytl :) Bunlarda benden...Depo üzerinde analog hız çatal üzerinde digital devir iki göstergesi var çok güzel.

1200 cc 120 hp bir makine için 240 km kadran düşük değilmi..???

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fiyat farkı çok 12500ytl fark var:farao:

Bana biraz bu Harleyleri andırdı bu benim fikrim...

Göstergeler dijital değil dostum...

1800 lük oluşu iyi ama hiç tarzıma uygun diil o parayı ona vericeğime gold vıng alırım daha ii:bounce:

güzel makina, modern hatlar. selenin spor modellerdeki gibi olması ve kafa dışında güzel görünüyor

yaw arkadaş böle şelerin resimlerini koyupta dellendirmeyin adamı şurda 250 lik kore malı cruisere alışmaya çalışıyoz illa sabote etceniz yanii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel makine.Hem klasik,hem modern.Hem yumuşak,hem sert.Hem uysal,hem kışkırtıcı.1800 lük bu motor için 32.000 YTL. makul fiyat, bence.

kawasaki nin vulcan 2000 modeliyle benzer yanları var bide ibrede 240 gösteriyo ama bu en fazla 200 görür

007

Yavuz kanımıza girme kardeşim... :) Paylaşım için teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar