Vurup kaçma?

çok kaza var mı ? yeterli değil mi emniyet teşkilat nedemek bu şimdi söylenecek söz mü? öncelik sırasını kim belirliyo harçtı bilmem neydi bir sürü para aktarılıyor tarfik cezalarından devletin kasası doluyor yeterli polis sağlanamıyorsa en basitinden ehliyet çıkartırken emniyete hersene milyonlarca insan ne meblalar yatırıyor bi hesaplasak ? yazık bu cevabı hiç kimse hak etmiyor bu ülkede ........

çok geçmiş olsun,son durum nedir?kadın hasarı ödedi mi?yoksa ödeyeceğini mi söyledi?

ikimizdede o belgeden yoktu benim bi arkadaşım getirdi belgeyi kadın aradı beni bende durumu anlattım eğer yardımcı olmassa dava açmak zorunda olduğumu belirttim onun üstüne kadın tüm hasarımı karşılayacağını yarın motoru servise götürüp servisin beni aramasını söyledi iyi dedim bende yardımcı olan ve olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

motoru servise sokarken kadınıda çağır motorun servis ücretini karşılaması için adına fatura kesilsin baştan motorun harcamaları hesaplanıp :cat:
yoksa kadın kadın çeker giderse ödemiyorum diye dava açıp bu sefer uraşırsın ama yine alıcağını alırsın bi şekilde :cat:

yanlış bilmiyorsam tutanak iki tarafın anlaşması dahilinde tutuluyor.eğer anlaşamıyorsanız ve bir yaralanma söz konusu ise polis devreye griyor.şimdi sana keşke yaralıyım deseydin gibi bişey demiyeceğim.daha önce hiç başıma gelmedi ama böyle bi durumla karşılaşsaydım.mümkünse önce ortamın fotoğrafını çekerdim.daha sonra polisi cağrırıdım ve anlaşamadığımızı ve karşı tarafın olay yerini terk edeceğini belirtirdim.madem ki bütün olay btti sen en iyisi olay nerde olduysa oranın adliyesine git.olayın nerede nasıl saat kaçta olduğunu ve polis çağırmana rağmen gelmemelirin belirten bi dilekçe yaz ve mahkeme yoluna git.o kadındanda tatlı dille bişey kazanamayacğını bil. geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

bu konudaki birikimlerim ve tecrübelerim sayaesinde bende yakın tarihde başımdan gecen bi kazayı ucuz atlattım :cherry: benzin istasyonunda pompaya yanaşırken arkamdaki kadın sürücü her iyi şoför gibi kalkışda önce rujunu sonra cep telini kontrol ettikden sonra kontaga bastı ve bana çarptı ben motorla beraber aşşa tabi:cherry:hemen tecrübemi konuşturdum ve kadın bana suc atma girişimi icindeyken motoru kaldırıp benzinimi aldıkdan sonra millet bana şaşkın bakarken bastım gittim durup kadınla tartışsam nolcak yasaların dumu belli hakkımızı aramamıza yardımcı olması gereken kanunlar ne yazıkki insanı hakkından vazgecicek duruma getiriyoo (benimki biraz vurulup kaçma oldu heralde ):queen::queen:

Son düzenleme:
ah efe ahh bu işler hep senimi bulur ....geçmiş olsun.sende birşey olmaması sevindirici..akşam gel bedo umut senin derdine çare bulurlar..öptüm...hoşca kal

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar