Vurup kaçma?

İyi geceler

Bugün sahil yolunda sağ şeritte ilerilerken park etmiş bi araba kapısını açıp beni düşürdü polis çağırdım "çok kaza var gelemeyiz" dedi 2 saat yağmur altında bekledim kadın haklı olduğunu iddaa etti bide kadının plakasını cep telefonu numarasını aldım karakola gittim mahkemeye baş vurmamı söylediler bu durumda başka kalan arkadaşlar varsa ne yapacağımı söyleyebilirmi acaba?

"çok kaza var gelemeyiz" ne demek?
asıl bu insanları mahkemeye vereceksin...

sorunun cevabını bilen arkadaşlar mutlaka çıkacaktır...

asıl bu insanları mahkemeye vereceksin...

sorunun cevabını bilen arkadaşlar mutlaka çıkacaktır...

valla aynen öyle dedi ne demek deyincede yarım saate gelebiliriz dedi iyi dedim bekliyorum 2 saat bekledim yağmur altında ve gelmedi kimse yarın kadını arayıp ya kendi ödemesini ya zabıt tutup kaskosunun ödemesini yada dava açmak zorunda olduğumu bildiricem gelişmeleri yazıcam buraya

nasıl birşeydir ya bu :silent:
bütün hakları verdik diyemi oluyor nerde çok kaza var zaten kazaların çoğunda artık yeni yasa gereği insanlar kendileri çizip hallediyorlar ceza işlemlerini vs...
herhalde ben ole bir durumda baya baya iğneleyici bir konuşma yapardım amirini isterdim hemde...

valla aynen öyle dedi ne demek deyincede yarım saate gelebiliriz dedi iyi dedim bekliyorum 2 saat bekledim yağmur altında yarın kadını arayıp ya kendi ödemesini ya zabıt tutup kaskosunun ödemesini yada dava açmak zorunda olduğumu bildiricem gelişmeleri yazıcam buraya

bence zabıt tutturma ya kendisinin ödemesi gerektiğini yada aracınızla mahali terkettiğinden dolayı vurup kaçmadan dava açmak zorunda olacağını belirt yani senin paranı bi şekilde tazmin etmek zorunda artık eğer orada zabıt tutmadan aracını hareket ettirdiyse....

trafik kurallarına göre araçlar kaza anında yaşanan savrulma vs frenaj sonrası durduğu şekilde zabıt tutulana kadar durmak zorundadırlar yoksa aracı hareket ettiren her zaman 8/8 suçludur:cat:

Son düzenleme:
tutanak tutsaydınız ya polis ztn gelmez artık yeni yasaya gore yaralanma yoksa

ikinizde anlatıcaktınız durumu cizecektnz resmi sigorta sirkteleri %0 %50 %100 oranlarında haklı vya haksz oldugunuza karar vericekti

eger hala sansın varsa kadını bul doldurun bi tutanak git servise ver motoru

Son düzenleme:
geçmiş olsun..... önce hatunu ara zararı karşılamasını kibar bi dille iste ağır konuşma ki mahkemelik olursan delil olarak sunabilir.... eğer olumlu cevap alamazsan, elinde herhangi bir tutanak varsa ihtaname çek 7 günlük süre tanı cevap gelmediği takdirde hasarı sen karşıla faturaları icra takibine koy takibe itiraz ederse mahkemelik olursun.... filan falan kısaca buuu .... tabii daha kısa yolunu bilen arkadaşlar çıkar mutlaka

ya bakalım yarın arıyacam sonucu yazarım buraya ama inatçı bi kadın bayaa haklıda olduğunu iddaa ediyo ona göre kaza bile yok ortada

tutanak tutsaydınız ya polis ztn gelmez artık yeni yasaya gore yaralanma yoksa

ikinizde anlatıcaktınız durumu cizecektnz resmi sigorta sirkteleri %0 %50 %100 oranlarında haklı vya haksz oldugunuza karar vericekti

eger hala sansın varsa kadını bul doldurun bi tutanak git servise ver motoru

geçmiş olsun..... önce hatunu ara zararı karşılamasını kibar bi dille iste ağır konuşma ki mahkemelik olursan delil olarak sunabilir.... eğer olumlu cevap alamazsan, elinde herhangi bir tutanak varsa ihtaname çek 7 günlük süre tanı cevap gelmediği takdirde hasarı sen karşıla faturaları icra takibine koy takibe itiraz ederse mahkemelik olursun.... filan falan kısaca buuu .... tabii daha kısa yolunu bilen arkadaşlar çıkar mutlaka

ya bakalım yarın arıyacam sonucu yazarım buraya ama inatçı bi kadın bayaa haklıda olduğunu iddaa ediyo ona göre kaza bile yok ortada

ya en başında bi kaza olmuş ve kadın zabıt tutulmadan olay mahalini terk etmiş kesinlikle suçlu durumda :cat:

öncelikle arayıp güzel bir dille motorunun masrafını karşılamasını rica etmelisin
ama baktınki anlamıyor kendisine dava açmak zorunda olduğunu çünkü "zabıt tutulmadan kaza mahalini zabıt tutulmadan terk etmenin yani terk edenin yada aracını hareket ettirenin suçlu bulunacağı trafik kurallarında belirtilen kanunda yazmakta olduğunu" belirtmen gerek kendisine

2. bir kez yazdım umarım yardımcı olmuşumdur :cat:

bu yüzden bu yeni kanun çıktıktan sonrada araçları hareket ettirmem diğer aracın sürücüsüyle herhangi bir senin suçun benim suçum münakaşasına girmemek için ve kendisinide bu konuda uyarırım.... önce zabıtı tutturur yada kaza mahalini 2 kağıdada çizer ondan sonra harekete izin veririm en azından işi garantiye almak için :cat:

sonucu belirtirsin umarım :cat:

Son düzenleme:
Araçları hareket ettirdiğinden dolayı açıkcası kadın olayların meydana geliş şeklini istediği gibi çarpıtabilir.Bence yapman gereken şey kadına tatlı bir dille izah et durumu.Eğer olmazsa kadını olay mahallini terketmek ile suçla.Bunlara mübahtır bu...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hahah..! :) Otomatik reklam botu o zaten...

Sabah uykudan kalkıp da görünce e yalan söyleyeyim gerçek adam sandım:p
Yazıma tam başladım ki bot olduğunu yeni anladım ama ne zamandır ingilizce kullanmıyordum zaten yazayım dedim:queen:

"çok kaza var gelemeyiz" miiiii:sunny:

Sen o kadınla ugraşmayı bırak bu polisi mahkemeye ver

ask

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi geceler

Bugün sahil yolunda sağ şeritte ilerilerken park etmiş bi araba kapısını açıp beni düşürdü polis çağırdım "çok kaza var gelemeyiz" dedi 2 saat yağmur altında bekledim kadın haklı olduğunu iddaa etti bide kadının plakasını cep telefonu numarasını aldım karakola gittim mahkemeye baş vurmamı söylediler bu durumda başka kalan arkadaşlar varsa ne yapacağımı söyleyebilirmi acaba?

savcılıga gidip dilekçe vereceeksin ama polis niye çağırdınki anlayamadım trafik zabtını kendiniz tutacaktınız sendede hata var arkadaşım..

savcılıga gidip dilekçe vereceeksin ama polis niye çağırdınki anlayamadım trafik zabtını kendiniz tutacaktınız sendede hata var arkadaşım..

ikimizdede o belgeden yoktu benim bi arkadaşım getirdi belgeyi kadın aradı beni bende durumu anlattım eğer yardımcı olmassa dava açmak zorunda olduğumu belirttim onun üstüne kadın tüm hasarımı karşılayacağını yarın motoru servise götürüp servisin beni aramasını söyledi iyi dedim bende yardımcı olan ve olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkür ederim...

Geçmiş olsun kardeş çok. Bende annamadım ya işimiz var gelemioruz mu oluyormuş polislerin işi ?? Bi kaç sefer arasaymışsamıydın keşke acaba ??

bi kaç kez aradımda ben arayınca kadın arkamdan yok kaza diye bağırdı bi kaç kere ona göre olan normal bişeymiş heralde:D kadını azarliim dersken telefonu kapattım hep

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar