- Konu Yazar
Arkadaşlar işime gitmek için evden çıktım cadde üzerinde giderken ara sokaktan hızla yola atlayan araçla çarpıştık ekipmanım olduğu için önemli bir hasar almadım çok şükür ayağa kalkar kalkmaz bir fotoğraf çektim iyikide çekmişim aracı kullanan kişi beni orada bırakıp olay yerinden kaçtı.Kendi çabalarımızla plakadan sorup soruşturup aracı bulduk bir tekstil şirketine aitmiş işyerine gittiğimizde aracı kullanan kişinin patronuyla tartışmaya başladık büyük ihtimal kullanan kişi bunun tanıdığı ve korumaya çalışıyor.Tutanak tutalım dedik adam ben bu tutanağı tutmam nereye gidersen git şikayet et gibi laflar söyledi neyse biraz uğraştık tutanağı doldurmaya yeltendi bu esnada sen haksızsın ben haklıyım derken tekrar olayın yaşandığı caddeye gittik tabi bu arada işyerinde bıraktıkları bir kişi tutanağı dolduruyor,tekrar döndüğümüzde tutanakta aracı kullanan kişinin değilde başka birinin bilgileri yazıyor buda gösteriyorki ya ehliyeti yok ya da bu hayra alamet bişey değil.Öğrendiğimiz kadarıyla aracı kullanan kişi azeri asıllı birisi motosikletimde 850 tl lik hasar mevcut ve hasarımı karşılamıyorlar ne yapmamı önerirsiniz çok zor bir durumdayım lütfen bana yardımcı olun şimdiden tşk ediyorum.