Vücut Zırhı

omuz koruması yok dostum full koruma olsa hem daha güzel görünür hem de daha iyi korur full olan tipleri daha mantıklı

Sorunun karşılığı bence uyar ne de olsa omuzlarda koruma yok .
Motorun marka model ne bu arada merak ettim, Ceketle motor sürmek biraz tarzına göre değişenlik gösterir. Ya da şöyle mi sormalıyım bu korumalığı nerede kullancaksınız ? :)

Bende var bunsuz cikmiyorum suruse..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------

2uza2ie.jpg

Motor daha almadım önce ekipmanları topluyorum. Başlangıç için 200 cc naked bir motor düşünüyorum. Bu ürünü de deri ceket altına giymeyi düşünüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

sizin ürününüz Scoyco AMO5 olmalı. CE sertifikası var mı acaba o ürünün. Beni düşündüren en büyük yönü buydu bu ürünün hiçbir yerde göremedim bunu.Bir de benim boyum 170. Bu model tek beden değil sizin boyunuzu baz alarak ben alsam hangi beden uyar bana?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cross yapmıyorsan kazalarda göğüs bölgesine darbe alma ihtimalin düşüktür(yoktur değildir!) Çok rahat bir şey değildir armor. Yerinde olsam armor bütçesi ile kaskın kalitesini yükseltirdim. Öneri sadece.

cross yapmıyorsan kazalarda göğüs bölgesine darbe alma ihtimalin düşüktür(yoktur değildir!) Çok rahat bir şey değildir armor. Yerinde olsam armor bütçesi ile kaskın kalitesini yükseltirdim. Öneri sadece.

kask için sharp 5 yıldızlı bi ürün düşünüyorum nasipse.Nitro Aikido kafama rahat olursa onu alıcam inşallah.

65 dolara aldim Scoyoco marka vucuda cok guzel oturuyor hic rahatsiz etmiyor, bir cok kaza videosunda bakiniz barkinin gromdan dususu bile kafa ve gogus yere carabiliyor..
simdi bu sertlestirilmis materyal koprucikUk kemigini koruyorki forumda birdolu koprucuk kirigi suruculer var..Ayrica kaburgalarini ve hayati organlari kalp ve akcigeri koruyor , arkadan ise sirtinizi..

Ayrica ruzgardanda cok iyi koruyor... Ben cok alistim ustumde olmadimi tuhaf hissediyorum ayrica montta sirtligim ve belligimide ayni anda takiyorum..tercih meselesi

65 dolara aldim Scoyoco marka vucuda cok guzel oturuyor hic rahatsiz etmiyor, bir cok kaza videosunda bakiniz barkinin gromdan dususu bile kafa ve gogus yere carabiliyor..
simdi bu sertlestirilmis materyal koprucikUk kemigini koruyorki forumda birdolu koprucuk kirigi suruculer var..Ayrica kaburgalarini ve hayati organlari kalp ve akcigeri koruyor , arkadan ise sirtinizi..

Ayrica ruzgardanda cok iyi koruyor... Ben cok alistim ustumde olmadimi tuhaf hissediyorum ayrica montta sirtligim ve belligimide ayni anda takiyorum..tercih meselesi

Barkında İcon Vest Stryker var tabi o 450 liralık CE sertifikalı bir ürün. Scoyconun fiyatı gayet uygun muadillerine göre fakat dediğim gibi güvenlik sertifikası ibaresini göremedim hiç açıklamalarında o biraz düşündürücü benim için.Bir de az önce sorduğum üzere boyum 1.70 siz boyunuzla ölçülerinizle hangi beden aldınız?

1,85 boyum 95kg karkas agirligim var 2xl dhgate.com dan aldim scoyoco motosiklet guvenlik kiyafet urunleri ureten cinli unlu bir firma...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar