vucut korumalarını giymeyi bırakmak

aybars,

o zaman bazılarının taktığı şu amatorü eğlendiren koruma bir zige yaramaz denilebilir mi ?

bu arada ben dediğin gibi anlamadım. bir daha izliyim şunu.
İlk darbeyi yumuşatır, rüzgar koruması sağlar ama ikinci darbeye gelince veya sürüklenme durumunda döner ve işlevsiz kalır. Onu pantolonun altına giyersek düzgün koruma sağlar ama pantolonun da çuval gibi olması lazım o zaman da.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Vücudumuz kırılgan 200 küsür kemiğe sahip. Tabii ki bahsettiği darbeyle kırılması çok muhtemel. Şehir içinde giydiğimiz hemen her ceketteki level 1 korumanın amacı sürtünmeden dolayı 700 dereceleri bulan sıcaklıkla vücudumuzun temasını engellemek. Biraz daha koruma için airbag'li yeleklerden lazım. Hoş o bile yeterli değil. Sen yinede giy korumaları. Bir sıfırdan yüksektir.
Çok detayına girmeden, hakikaten de bir sıfırdan büyüktür. Kaza durumunda tşört, bermuda şort ve parmak arası terlik giyiyor olmaktan iyidir.

istanbula en son kar yağdığında eve dönerken yerler buz tutmuş hızım 20 falan düştüm birşey yoktu, üstümde motorcu montu vardı ve ertesi gün bir kalktım omuzlarım kollarım bi güzel agrıyor. üzerimde mont olduğu halde böyle agrıdıysa mont olmasaydı heralde omzumu kaldıramazdım o yüzden bence giyilmeli gercekten darbeyi agrıları azaltıyor

Benim korkum kolumun bacagimin kirilmasi degilde metrelerce suruklenip asfalt bizi rendelemesin 😂

Pazar günü sapancadaydım bir Allah'ın kulu mu kask vs takmaz hiç mi düşmüyorsunuz kaza yapmıyorsunuz arkadaş.

AKS

Motosikleti
Pulsar F250
Bu tür troll konulara cevap vererek bu konuyu açan kişilere prim veriyorsunuz gerçekten. Yaptığı yorumlar açtığı konuların hepsi toxic ve ofansif.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
Bu nasıl bir düşünce yapısı yahu :unsure:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar