Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar vtr 250 almayı düşünüyorumda. yedek parça durumu nasıldır ? bilgim yok . Bilgisi olan arkadaşlar konuya ilgi gösterirlerse sevinirim.cevaplar için teşekkürler.
Hocam memleketimizde yedek parça sıkıntısı yaşamayacağın bir marka varsa o da Honda, yedek parçadan önce o motorun piyasada tutulmadığını elinden çıkarırken zorlanacağını bil planlarını ona göre yap .
honda da parca yok diye birşey olmaz ancak 600tl 1çift aynaya rektefeye 6000tl verebilirsen al derim. ancak üretimi durmuş bir motora o kadar para vermem artı satmak ve temizini bulmakta problem.
Hocam çok güzel bir motor ancak parçası çok az olduğu için parçası pahalı.Motosikletin fiyatı da pahalı.Ben olsam tek silindir de olsa cbr250 alırdım onun yerine.
%100 japon malı, üretim yeri japonya olduğu için parça fiyatları uçmuş, astronomik. dylan bile bundan ucuz parça satıyordu. tır motorunu 6000 e rektefiye ederler belki ne bilem.