- Motosikleti
- 2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Çüş ben o kısmı kaçırmışım. 3 gün nedir ya? Dalga geçmişler resmen. Ağır bakım dediğin herşey en fazla 3 saat içinde tamamlanabilecek şeyler.Benim motoru servise götürmeye niyetliydim, daha önce gittiği yetkili servis kaydını kendi sistemine girmiş, suzukinin genel sistemine girmemiş. Önceki sahibinin bakıma götürdükleri kayıtları da 2-3 yıl öncesinde olduğu için bulamadı. Ağır bakım diye 3 gün kalacak motor dediler, motoru istanbula götürüp 3 gün bırakmak işime gelmedi, istanbula git motoru bırak otobüsle dön 3 gün sonra tekrar git falan zor iş, burada sanayide yeni açılan ama titiz iş yapan tecrübeli görünen bir usta buldum, 36bin bakımı geldi sen yapar mısın diye sordum, adam direkt bilgisayardan servis manuelini açıp bu bakımda bunlar yapılacak falan diye konuşmaya başlayınca ona yaptırmaya niyetlendim. gereken parçalar için (buji, filtreler, amortisör keçeleri vb) fiyat verecek, büyük ihtimalle onunla anlaşacağım. Elektrik tesisatını toparlama işini yaptırdım gayet titiz çalıştı, güvenimi kazandı.
Bence de sen o yeni bulduğun ustayı kullan düzgün birine benziyor.