sym nin 200 serilerindeki, 169 cc olan motoruna benzer bi motoru var. ozellikleride ayni gibi.
Pixelin videosunu izlerken acaba mı dedim, bence de o bloğu kullanıyorlar.
acikcasi benim aklima gelen cinli gardaslarimizin tersine muhendislik yaparak sym nin blogunu kopyaladiklari oldu.
ama sonra dusundum adam kopyalayacak olsa neden boyle arada kalmis enteresan bir blok kopyalasin?
bir diger husus, selcuk videoda sasi voltanin muhendisleri tarafindan dizayn edildi diyor. Ama ortada easyride 150n diye bir model var zaten. yani birebir aynisi.
Acaba bu easyride150n modelini ureten firmaya plastik aksamlarini yaptirip, sasiyi kendileri uretme yoluna mi gidiyorlar?
kafamda deli sorular, keske biraz daha detayli bilgiye sahip olabilsek.
Bugün gözümü karartıp aldım bu scooterı, inşallah büyük sorun çıkmadan kullanırız.
Bugün gözümü karartıp aldım bu scooterı, inşallah büyük sorun çıkmadan kullanırız.
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.
Tecrübelerinizi bizlere de aktarırsanız memnun oluruz.
Tnt249Si keşke satmak zorunda kalmasaydınız, nasip böyleymiş.
Tabiki kullandıkça yazarım, henüz 20km oldu ama performansından gayet memnunum şimdilik. Titreşim var onu belirteyim ama rodajdan sonra azalacaktır diye tahmin ediyorum. Malzeme kalitesi beklediğimden daha iyi çıktı, grenajlar abs plastik olduğunu belli ediyo.
Absyi test ettim onun da çözünürlüğü çok iyi, gerçekten bosch abs olduğunu teyit edebilirim.
Lastikler anlas tournee modeli ve mart 2021 üretimieve gelirken yağmura yakalandım daha mumlu olmasına rağmen gayet güven veriyo.
Frenleri 250lik nakedlara taş çıkaracak derecede iyi.
Tnt249dan çok memnundum ya nasip olmadı kullanmaya devam etmek. İnşallah bunu da elimden çıkarmak zorunda kalmam.
Hayırlı olsun Rabbim kazasız belasız sürüşler nasip eylesin kullandıkça yorumlarınızı bekliyorum.Tabiki kullandıkça yazarım, henüz 20km oldu ama performansından gayet memnunum şimdilik. Titreşim var onu belirteyim ama rodajdan sonra azalacaktır diye tahmin ediyorum. Malzeme kalitesi beklediğimden daha iyi çıktı, grenajlar abs plastik olduğunu belli ediyo.
Absyi test ettim onun da çözünürlüğü çok iyi, gerçekten bosch abs olduğunu teyit edebilirim.
Lastikler anlas tournee modeli ve mart 2021 üretimieve gelirken yağmura yakalandım daha mumlu olmasına rağmen gayet güven veriyo.
Frenleri 250lik nakedlara taş çıkaracak derecede iyi.
Tnt249dan çok memnundum ya nasip olmadı kullanmaya devam etmek. İnşallah bunu da elimden çıkarmak zorunda kalmam.