- Motosikleti
- Tvs Jupi
Teşekkürler, epey video izledim bunları da gördüm, yıl sonuna kadar bekleyelim bakalım ne olacak, şimdilik kararsızım zaten 
Teşekkürler, epey video izledim bunları da gördüm, yıl sonuna kadar bekleyelim bakalım ne olacak, şimdilik kararsızım zaten![]()
motopixel videosunu izledim
bana sorarsanız bu motoru alın diyo
eee incelediği tüm motorlar için alın diyo hangisini alıcaz
motopixel videosunu izledim
bana sorarsanız bu motoru alın diyo
eee incelediği tüm motorlar için alın diyo hangisini alıcaz
Kasislerden geçerken duyulan o plastik aksam sallantı seslerini şimdiden duyar gibi oluyorum, adamlar nmax'i bildiğin klonlamışlar tıpkısının aynısı neredeyse. Nmax ve Pcx'e öyle kolay rakip olunmuyor maalesef. Kymco, Sym, Suzuki, Piaggio'nun maxi-scooter modelleri dahi bu iki modelin satış rakamlarına hiçbir zaman rakip olamazlar arayı çok açtılar çünkü ve peynir ekmek gibi de satılıyorlar.
17 ye gayet güzel rekabetci bir fiyat olmuş.tabiki nmax ayarında olamaz mümkün değil ama hedef sym kymco kalitesinde ve sağlamlığında olmalı.ilk izlenimler çin ve civarı bir dayanıklılık için konuşuyorum o seviyede sanırsam.kalite olarakta sym kymco ya benzer desek heralde yalan olmaz tabi görmeden söylüyoruz bunları.bu motoru aslında kuryelere dağıtmaları lazım en güzel test o şekilde olur öyle al sür demekle olmaz zaman yetmez kurye testinde başarılı oluyorsa her türlü alınır
sym nin 200 serilerindeki, 169 cc olan motoruna benzer bi motoru var. ozellikleride ayni gibi.
Aynısını bende düşündüm gy6 bloğu mu yoksa symden mi aldılar motoru acaba
SYMden aldılarsa efsane olur ama biraz zor. Çinlilerde belli bir kaliteye geldiler artık.
Açıkçası bana sym gibi geliyor sympomy ve jet 14 200lüklerinde kavrama 4000rpm civarıydı bu da öyle diyor Selçuk eğer öyleyse net alınır bu paralara cappucino alınıyor artık