Volkan da Aranıza Katıldı

Merhaba mt üyeleri, chopper aşığı olan bi insan olarak ben de aranıza katılmış bulunmaktayım, henüz bir motorum yok ama tigerS 250 veya mct almaya fena niyetliyim .
Hatta kendime motordan sonra alacaklar listesi bile oluşturdum. Gazi Üniversitesi Fizik Bölümü öğrencisiyim. Ankarada yaşıyorum ama Antalya'lıyım. Meslek olarak Beslenme danışmanlığı yapıyorum.
Bu arada boyum 185 kilom 85 Uzun yol ve devamlı gezi için chopper düşünüyorum
aksesuarlarım dahil motor için ayırabileceğim bütçe 5000 lira.
Sizce 250 mct mi bana daha uygun olur yoksa tigerS 250 mi?
Chopper a bindiğim zaman altımda sıska durmaması ve güç en önemli noktalar benim için.
Şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar.
Volkan Gümüş

merhaba öncelikle hosgeldiniiz. bence ikiside uygun olmaz sıfır bir çin yerine her zaman ikinci el bir japon tercih edilmelidir. uzun yol ve geziler yapmayı planladıgınızı söylüyorsunuz bu motorların nereden nasıl arıza cıkaracaklarını asla bilemezsiniz ve bir gezi yaparken insanın altındaki motora güvenebilmesi gerekir aksi taktirde motorunuzun cıkardıgı kücük bir aksilik gezinizi bir kabus haline getirebilir. bence o bütce ile hyosung gv250 veya temiz yamaha virago 250 daha uygun olacaktır fakat siz biraz iri yapılı oldugunuz icin hyosung gv250nin size uygun oldugunu ve isteklerinizi eksiksiz karsılayacagını düşünüyorum.

:cat:Volkan arkadaş aramıza hoş geldin ,dilerim katılımcı ve paylaşımcı olursun .bence sen Keevay ,super shadow 250 cc yada land cruider 250 cc bir motosklet tercih et Macar malı v motor ,ben 150cc den 250 cc ye geçersem tercihim budur ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar