Şahsen bu motoru almak istiyordum, hala daha istiyorum fakat nakit fiyatının 140 bin tl olması (ki veremem) taksitli fiyatının 160 bin tl olması eski fiyatını arattı. İlk motorum olacak bu yüzden parça sıkıntıları vs benim için önemli, çoğu kişi parçasının bulunmadığını veya çok geç geldiğini söylesede bazıları bunun aksini söylüyor.
Merhaba, bahsi geçen motorun kullanıcısıyım, 8000 kilometredir biniyorum, %99'u şehir içinde oldu bu kilometrenin. Güzel motor, duruşu, gidişi, parça kalitesi vs iyi olduğunu düşünüyorum. Şu ana kadar yoldayken stop etme, arıza ışığı yakma, ABS çalışmaması gibi bir problemim olmadı, hiçbir zaman aşırı ısınmadı, frenleri tutmamazlık yapmadı, gaz yemediği olmadı. Gayet memnunum bu açıdan. Lastikleri kötü, ben değiştirmedim, viraj falan yapmıyorum zaten dümdüz yol gidip geliyorum her gün, yağmurda da insan gibi sürdüğüm zaman, şerit çizgilerine dikkat ettiğim zaman bir sıkıntı yaşamadım. Kışın 1 ay kar, yağmur, soğuk varken branda ile örtülü şekilde açık havada yattı, belki 1.5 ay hatta, hava az ısındığı zaman çıkardım boştayken bi ileri geri yaptım bastım marşa az gaz verdim çalıştı, rölantide tır tır tır devam etti sonra. Gerçekten bilinçli bir kullanıcı elinde iyi bir başlangıç motoru olduğunu düşünüyorum FAKAT fiyat konusu en büyük eksisi oluyor. 160bin TL taksitli fiyat bence gerçekten fazla. Hal böyleyken TVS Raider gibi, RTR200 gibi veya Pulsar NS200 gibi alternatifleri değerlendirmek mantıklı oluyor.
düzenleme: Parça konusuna hiç değinmemişim, valla ben var diye biliyorum, ama gelmesi vs uzun sürüyor sanırsam. Benim motorum 1 kere sağ tarafa devrildi durduğu yerde, ayna ve ayaklık kırıldı, aynaları kendim aldım değiştirdim, ayaklığı ise servis başka bir ayaklık ayarladı ve taktı. Bu parçaları 2 haftaya yakın bekledim, gelmeyince kendim bir çözüm buldum.