Voge markası nasıl bir markadır ?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Benim arkadaşlarımdan biri bana böyle bir soru sorarsa kafasına krank mili fırlatırım. :)
Sorulan soru
ad0ekte.jpg

sokulan boru.
as8r88r.jpg

Motosikleti
yok:(
Çinlilerin zaten genel arızasıdır ..Islanınca gidondaki bütün elektrik aksamı çalışmaz.. Sonrası da hemen oksit yapar.. Kontak içindeki minik şifre dilleri bile sarı madeninden yaparlarki hem ucuz , hem de suyla en çabuk oksitlenen madde diye sanırım...
Yağmur sürüşünden sonra gidondaki bütün butaonlara wd40 la bakım yapmak lazım..
Salak saçma yolda bırakır bir gün..
benim trk ya hiç bişi olmadı genele vurmak manasız olur. tazziği gömdüm sağanak yağmurda kullandım köpüş gibi çalışıyordu alet.

smw56pf.jpeg

ah üzümlü kekim.. özledim :(

Motosikleti
İki Teker Havada
Galiba ds625x ve varyantları makyaj yemiş. Bir takım sorunlar elden geçirilmiş diye duydum.
Ds625x yerli üretim yerli montaj olacak
Umarım Ds525x deki sorunsuzluğu Ds625x de de görürüz
Nasipse Ds625x 2026 Eylül ekim gibi alıcağım
İşte o zaman bu foruma bir ön inceleme konusu açarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim trk ya hiç bişi olmadı genele vurmak manasız olur. tazziği gömdüm sağanak yağmurda kullandım köpüş gibi çalışıyordu alet.

smw56pf.jpeg

ah üzümlü kekim.. özledim :(
Trk 502x motor sesi olsun sürüşü olsun güzel motorda fazla ağır ve düzde 166 hızı geçmiyor gitmiyor motor
Voge yi araştırmadan önce Trk 502x aklımdaydı
Voge yi araştırınca Ds525x ikinci el düşündüm
Ds625x çıkınca da Ds625x almaya sıfır karar verdim

Şimdi birileri çıkıp diyecek ayran gönüllüsün diye
Para kolay kazanılmıyor
Çok araştırdım tam f/p ürünü Ds625x

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ds625x yerli üretim yerli montaj olacak
Umarım Ds525x deki sorunsuzluğu Ds625x de de görürüz
Nasipse Ds625x 2026 Eylül ekim gibi alıcağım
İşte o zaman bu foruma bir ön inceleme konusu açarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Trk 502x motor sesi olsun sürüşü olsun güzel motorda fazla ağır ve düzde 166 hızı geçmiyor gitmiyor motor

Para kolay kazanılmıyor
E tabi..Alana kadar F/P ürünü.. Kabul...
Satarken S/S ürünü olduğunu da düşünmek lazım... (S/S nin ne olduğunu merak eden olursa altta açıklarım) :)

Motosikleti

Para kolay kazanılmıyor
Motorun fazla ağır olduğu konusuna katılıyorum. 30 bin km den sonrada ağır geliyor motor alışma mevzusu değil.
ben 185 gördüm sanırım ama çokta zorlamadım. Gps hızına bakmadım referansın orasıysa birşey diyemem.
525x in lastiklerinde fabrikasyon hata var umarım biliyorsundur. klasik jantların üzerine izalasyon çekmişler. jant ayarına ihtiyacın olunca ne yapacaksın vuku buluyor biraz çözümez bir sorun gibi geldi bana o yüzden hiç yanaşmadım yoksa o daha kıvrak bir makine.
Bu çinli grubunda kesinlikle ama kesinlikle 0 önermiyorum ikinci elde neredeyse bedavaya 0 ayarında çok motor bulacaksın biraz bekle fazladan cüzdandan 60 70k kurtarırsın.
Ama satarken hakikatten akla karayı seçiyorsun çinli gurunda ve illaki satıyorsun abi işte orası çok keyifsiz......
dediğin motor kaç lira bilmiyorum ama sıfır olsun koltuğuna ilk benim popom değsin fantazileri yoksa al bir piyasa motoru kullan bu markaların servisleri felan çok şaibeli. servis var hizmet yok olmayan hizmetin fiyatı çok pahalı.

Düzeltme: Fiyat buysa çokmuş ya. afrika parası.

z3416gi.jpg

Motosikleti
İki Teker Havada
Motorun fazla ağır olduğu konusuna katılıyorum. 30 bin km den sonrada ağır geliyor motor alışma mevzusu değil.
ben 185 gördüm sanırım ama çokta zorlamadım. Gps hızına bakmadım referansın orasıysa birşey diyemem.
525x in lastiklerinde fabrikasyon hata var umarım biliyorsundur. klasik jantların üzerine izalasyon çekmişler. jant ayarına ihtiyacın olunca ne yapacaksın vuku buluyor biraz çözümez bir sorun gibi geldi bana o yüzden hiç yanaşmadım yoksa o daha kıvrak bir makine.
Bu çinli grubunda kesinlikle ama kesinlikle 0 önermiyorum ikinci elde neredeyse bedavaya 0 ayarında çok motor bulacaksın biraz bekle fazladan cüzdandan 60 70k kurtarırsın.
Ama satarken hakikatten akla karayı seçiyorsun çinli gurunda ve illaki satıyorsun abi işte orası çok keyifsiz......
dediğin motor kaç lira bilmiyorum ama sıfır olsun koltuğuna ilk benim popom değsin fantazileri yoksa al bir piyasa motoru kullan bu markaların servisleri felan çok şaibeli. servis var hizmet yok olmayan hizmetin fiyatı çok pahalı.

Düzeltme: Fiyat buysa çokmuş ya. afrika parası.

z3416gi.jpg
2026 model 600 lük 63ps lik motor için ucuz bile
3.8 fabrika veri tüketimi var
Africa Twin e bakalım
4.9 fabrika veri tüketimi
Artı 1 milyon un üzerinde fiyatları var
Tuzlu yedek parça ve tüketimi de cabası

Motosikleti
2026 model 600 lük 63ps lik motor için ucuz bile
3.8 fabrika veri tüketimi var
Africa Twin e bakalım
4.9 fabrika veri tüketimi
Artı 1 milyon un üzerinde fiyatları var
Tuzlu yedek parça ve tüketimi de cabası

Motosiklette tüketimi ne yapacaksın ki? Peki ikisini 160 km hızda yürütelim hangisi daha çok yakıyor bakalım 😄
İkinci el içinden geçilmiş kaderin ceremesini yemiş herhangi bir afrika bundan daha hızlı gider daha hızlı durur daha fazla km çevirir. satarken daha fazla para eder. 100.000 deki bir afrikayı satarsın ama vogeyi oralara getirirsen satışınıda konuşuruz.
Ben ps felan bilemem o silindir hacminden o beygirin çıkması tam bir verimsizlik. 47 beygir? A2 uyumlu motosikler pahalı evet farkındayım.
Kıyas kabul etmezler ikisi yanyana nasıl geldi?
Bu fiyata ikinci el afrika al dedim tabi ondan sanırım yapma böyle şeyler.
beni mi trollüyorsun anlamıyorum ki

Motosikleti
İki Teker Havada
Motosiklette tüketimi ne yapacaksın ki? Peki ikisini 160 km hızda yürütelim hangisi daha çok yakıyor bakalım 😄
İkinci el içinden geçilmiş kaderin ceremesini yemiş herhangi bir afrika bundan daha hızlı gider daha hızlı durur daha fazla km çevirir. satarken daha fazla para eder. 100.000 deki bir afrikayı satarsın ama vogeyi oralara getirirsen satışınıda konuşuruz.
Ben ps felan bilemem o silindir hacminden o beygirin çıkması tam bir verimsizlik. 47 beygir? A2 uyumlu motosikler pahalı evet farkındayım.
Kıyas kabul etmezler ikisi yanyana nasıl geldi?
Bu fiyata ikinci el afrika al dedim tabi ondan sanırım yapma böyle şeyler.
beni mi trollüyorsun anlamıyorum ki
Elin hurdasına parayı basacaksan tutmayam seni
Teknik verilere ne bakıyon TR deki
63 ps lik makine ruhsatta 35 kw yazacak
Prosofi inceledi 4.cü vites redline 194 yapıyor 5 ve 6 ekonomi amaçlı tam tur makinesi
NX500 bile fiyatı 595 bin olmuş neredeyse 600 k
167 yi düzde gitmeyen naked çakması motor yapmışlar
Nx 500 47 ps ds625x 63 ps
Voge Ds625x in fiyatını uçuk buluyon olacak iş değil
Ona bakacak olursan sıfır Africa Twin parası yerine 1250 gs de alınabilir
Burada konumuz uygun fiyataa kaliteli sıfır Adventure motor
Bu konuda Voge Ds625x rakipsiz tartışmasız net

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar