Voge markası nasıl bir markadır ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi Göçmen, Daytona, Sabri usta ve evlatları harici her önerine açığım. Yetkili / Özel önerdiğin tüm servislere giderim ama şu saydığım üçüne çok uyuzum. Hayallerimin motorunu satsalar bile onlardan almayacağım, kaskım heder olsa bile gidip de onlardan almayacağım. Benden bir sigara isteseler "kardeş ben bıraktım" deyip vermeyeceğim, çölde susuz kalsalar elimdeki suyu kuma dökeceğim ama onlara bir damla vermeyeceğim.
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
O nasıl bilenmektir öyle..... :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosikleti
Yamaha XSR700
İlginçtir, hakikaten bu Voge kullananlardan antin kuntin şikayetler duymuyorum. Cf Moto kadar yaygınlaşamadı ama onun kadar dile düşmüş problemleri yok ya da adamlar usturuplu kullanıyorlar, it gibi sürmüyorlar.
Abi bir sonraki buluşmamızda sana voge ile yaşadığım antin kuntin sorunu anlatayım o zaman 😁

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Göçmen bir Ninja 650 satıyor, nadir olan özel renkten kırmızı/siyah 40. yıl özel seri. Hani 731.000 TL tutarındaki saçma fiyatı geçtim. Ninja 650 diye ağlasam, hayallerime girse bile Göçmen'den almayacağım. İstanbul'dan, Konya'dan ve Şanlıurfa'da yer alan ilan sahiplerinden satın alacağım :)

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...inja-650-40-yil-hemen-teslim-1235029999/detay
Kawasaki bunu hep yapıyor... SP diye rengini değiştirip 1 -2 tane noktayı farklı yapıp , özel seri diye pazarlıyor.. Fiyatı baz modele göre de yüksek tutuyor..
Vulcan S de de aynısını yapmıştı.. Tam hatırlamıyorum ama 200 küsür bindi baz modeli , SP 260 lardaydı...
Vespa da aynı politikada..
He de geç gitsin..Alanın aklına... 🤭

Ayrıca Kawa da yeşilden başkasına binmem ben..
O ne öyle kırmızı siyah kawa mı olurmuş :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Abi bir sonraki buluşmamızda sana voge ile yaşadığım antin kuntin sorunu anlatayım o zaman 😁
Obbaa sende Voge mi vardı, ben onu unutmuşum. Burada yaz ki hepimiz öğrenelim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kawasaki bunu hep yapıyor... SP diye rengini değiştirip 1 -2 tane noktayı farklı yapıp , özel seri diye pazarlıyor.. Fiyatı baz modele göre de yüksek tutuyor..
Vulcan S de de aynısını yapmıştı.. Tam hatırlamıyorum ama 200 küsür bindi baz modeli , SP 260 lardaydı...
Vespa da aynı politikada..
He de geç gitsin..Alanın aklına... 🤭

Ayrıca Kawa da yeşilden başkasına binmem ben..
O ne öyle kırmızı siyah kawa mı olurmuş :)
Abi aslında Topgun filmindeki Gpz'ye gönderme. Evet, yeşil Kawa ile anılıyor ama bu kırmızı/siyah kombinasyon da yakışmış kerataya, benim rahmetli Er6F yaşasaydı şasi demirlerini Kawa yeşili, gövde ve depoyu da H2 tarzı kurşuni bir renk ile ya kaplayacaktım ya da boyatacaktım.

Motosikleti
Ducati Multistrada 1200 Enduro - Kawasaki Z900 RS
Genel olarak yorumlara bakarsak motorun gayet iyi olduğu ama servisinin muhtemelen çok kötü olduğu anlaşılıyor, peki parça bulunması konusunda sıkıntı yaşanır mı ? 300 DS modeli oldukça mantıklı geliyor bana.

ilk çıktığında dsx 525 i incelemiştim, ciddi şekilde de kaliteli gözüküyordu, bir çok inceleme videosuna da bakmıştım ve sonra yerinde incelemiştim motoru. Bence gayet iyi bir motor.
Yukinin yetkili en iyi servisi ise Maslaktaki distribütör servisidir, ki orası bile vasatın altında bir servistir ilgi bakımından. Profesyonelliği falan hiç saymıyorum bile. Köylerdeki eski bakkalları bilenlerimiz vardır, öyle dağınık ama oradaki samimiyetin tam tersi bi zihniyet.
Doğru düzgün servis hizmeti almak için kullanılacak markalar bellidir.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Obbaa sende Voge mi vardı, ben onu unutmuşum. Burada yaz ki hepimiz öğrenelim.
Şu anki motorumdan önce Voge 300 Rally kullandım. Başlarda her şey çok iyiydi. Sonra bir gün yağmura yakalandım ve motor elektrik arızası verdi. Verdiği arıza şu; motor elektrik kesmiyor. Yani motor çalışıyor ya, kontağı kapatıp anahtarı çekince de çalışmaya devam ediyor. Kill switch motoru öldürmüyor. Sadece vitesteyken ayaklığı açınca stop ediyor ama benzin pompası elektrik çekmeye devam ediyor. Her gün akü süzüyor. Kaç kere ittirmek zorunda kaldım bir bilsen. 3-4 tane yetkili servis gezdim hiç biri çözemedi, bulunduğum yerdeki bütün motor tamircilerini gezdim çözülmedi. En son ya izmirdeki ya da bandırmadaki servisti o yaptı ama ne yaptığını da söylemedi. İyi de paramı almıştı. Sonra da tamir olunca sattım soğudum motordan. Çok uğraştırdı beni. Üzerine tükürsen ıslandım ben diyip kısadevre yapıyordu.

Çok antin kuntin ne sorunu olduğu belirsiz bir arızaydı.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu anki motorumdan önce Voge 300 Rally kullandım. Başlarda her şey çok iyiydi. Sonra bir gün yağmura yakalandım ve motor elektrik arızası verdi. Verdiği arıza şu; motor elektrik kesmiyor. Yani motor çalışıyor ya, kontağı kapatıp anahtarı çekince de çalışmaya devam ediyor. Kill switch motoru öldürmüyor. Sadece vitesteyken ayaklığı açınca stop ediyor ama benzin pompası elektrik çekmeye devam ediyor. Her gün akü süzüyor. Kaç kere ittirmek zorunda kaldım bir bilsen. 3-4 tane yetkili servis gezdim hiç biri çözemedi, bulunduğum yerdeki bütün motor tamircilerini gezdim çözülmedi. En son ya izmirdeki ya da bandırmadaki servisti o yaptı ama ne yaptığını da söylemedi. İyi de paramı almıştı. Sonra da tamir olunca sattım soğudum motordan. Çok uğraştırdı beni. Üzerine tükürsen ıslandım ben diyip kısadevre yapıyordu.

Çok antin kuntin ne sorunu olduğu belirsiz bir arızaydı.
Çok garip bir sorun, ilk defa duyuyorum desem yeridir. Bence senin motorun içine cin girmiş, okuyarak üfleyerek çıkarmışlar da motor düzelmiş :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Çinlilerin zaten genel arızasıdır ..Islanınca gidondaki bütün elektrik aksamı çalışmaz.. Sonrası da hemen oksit yapar.. Kontak içindeki minik şifre dilleri bile sarı madeninden yaparlarki hem ucuz , hem de suyla en çabuk oksitlenen madde diye sanırım...
Yağmur sürüşünden sonra gidondaki bütün butaonlara wd40 la bakım yapmak lazım..
Salak saçma yolda bırakır bir gün..

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Alıntıladığın mesaj 2024te yazılmış. Demekki zortesten önce birileri vogenin frenleri 1250gsten iyi demiş :D Bu Bmw de frenlere hiç çalışmamış demek ki. Hem zortes hem voj bmwden iyi fren yapmış
Zortesin mesaji da 2024 ya da 2023 degil miydi yaw?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Göçmen bir Ninja 650 satıyor, nadir olan özel renkten kırmızı/siyah 40. yıl özel seri. Hani 731.000 TL tutarındaki saçma fiyatı geçtim. Ninja 650 diye ağlasam, hayallerime girse bile Göçmen'den almayacağım. İstanbul'dan, Konya'dan ve Şanlıurfa'da yer alan ilan sahiplerinden satın alacağım :)
Urfa'dan almak daha kârlı görünüyor. Göçmen itnesi resmen vatandaşa göçüyor gibi. Aynı motorda 152 lera fark olur mu?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Son düzenleme:

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Yok daha yeniydi ya o 2025 en fazla 3 aylık mesajdır ben öyle hatırlıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aradım buldum
Konu içindeki mesaj 'Zontes 350 birinci ayını doldurmadan dağıldı' https://www.motosiklet.net/forum/ko...ayini-doldurmadan-dagildi.223192/post-4870693
I i h, bu degil. Ama ben buldum, aralik 2023te yazmis. Motorun kotu oldugu tek kulvar bile yokmus🙄
Konu 'Zontes 350 T2 Adventure inceleme / Tanıtım / Bilgi paylaşım' https://www.motosiklet.net/forum/ko...nture-inceleme-tanitim-bilgi-paylasim.215513/

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Merhaba, internette hiçbir kaynağın olmaması nedeniyle, inceleme yapmak bana düştü.

Daha önce motosiklet modellerine başlık açmıştım ancak yayınlanmadı.

Bu modeli iyice araştırmıştım, aldığım zaman tüm motorlarda stok sıkıntısı olması sebebiyle iyice aklım zontes 350 t2 ye düşmüştü.

Yaklaşık 5000 km yol yaptım, genelde dağ bayır arazi, köy yollarında geçti zamanımız.

Motorla ilgili genel değerlendirmem, piyasada her anlamda rakipsiz tek motor olması.

Motorun kötü olduğu tek bir kulvar yok.

Gerçekten çok şaşırtıcı bir motor yapılmış, üzerinde epey epey çalışılmış ve mükemmel hale getirilmiş, nedenlerini sorarsanız birazdan değerlendirmede açıklayacağım.

Motordan beklentiniz nedir?

Dizayn anlamında şaşırtıcı ve dikkat çekici.

Işıklandırmalar tamamen led, ve yeterli.

Konfor anlamında sıfır titreşim var ve aynalar hangi devir olursa olsun titremiyor.

19 litre deposu ile 450 500 km arası menzili var.

yakıtı 100km/3.2 4.2 litre arasında bunu geçirmek çok zor.

Frenleri stok lastikle referans olması açısından Gs 1250 den daha iyi, bazen stopiye kalkıyor dikkatli olmak lazım.

Kombine abs fren ile özellikle arka frenler çok başarılı.

Lastikler hem telli hem tubeless.

Oturuş pozisyonu rahat ve sele kesinlikle uzun yolcuklarda bile herhangi bir rahatsızlık vermiyor.

Anahtarsız olması da ayrı bir etken, ve bileklik halinde gelmesi çok şık.

Hiçbir motorda olmayan lastik sıcaklık göstergesi ile takip eden değil takip edilen bir motor.Lastik sıcaklıkları ideal seviyeye gelene kadar güvenlik uyarısı veriyor.

350 cc 40 hp gücü var ancak en harika olanı, her devirde gücü veriyor, sık sık vites değiştirme gereği duymuyorsun, 6 viteste 40km de gaz verdiğinde yürümeye başlıyor.

163 te kesiciye giriyor duraksamadan top speedine ulaşıyor.

Konforlu gittiği hız 120 145 arası.Bu hızlarda duraksamadan rahat bir şekilde gidebiliyorsunuz.

Sağlamlık açısından, hiçbir güvensizlik yaratmadı, ve araştırdığıma göre sorun çıkaran bir model değil.

On cam otomatik inip kalkıyor, depo kapağı otomatik açılıyor, sele otomatik açılıyor.

ortalama yakıt, anlık yakıt, kalan menzil, lastik basınc ve sıcaklığı gibi parametrelere ekrandan ulaşabiliyorsunuz.

Genel anlamda, CC'sine göre herhangi bir rakibi yok ve gerçekten şaşırtıcı bir motor.

Tek eksik yanı var, o da distribütor servis ve yedek parça, ancak bu markanın arkasında durulursa, piyasada çok sağlam bir yer edineceklerini düşünüyorum.

Adaam övdükçe övmüştü...
Şimdi pişmandır kendisi :)

Galiba ds625x ve varyantları makyaj yemiş. Bir takım sorunlar elden geçirilmiş diye duydum.

Motosikleti
Voge 250RR
İlginçtir, hakikaten bu Voge kullananlardan antin kuntin şikayetler duymuyorum. Cf Moto kadar yaygınlaşamadı ama onun kadar dile düşmüş problemleri yok ya da adamlar usturuplu kullanıyorlar, it gibi sürmüyorlar.
Aldım alalı 2k km den fazla yapmışım, şimdilik bi problem yaşamadım ben. Yaşım 25 ama diğer magandalar gibi tekere falan da kalkmıyom. Sadece sebebini çözemediğim bi ufak gıcırtı sesi vardı onu da göz gezdirdim bulamadım (çok ta fazla üstüne düşmedim açıkçası, interkomu açınca duymuyorum :D) İstanbul-çanakkale falan yaptım üzmedi beni, bi ara çok yağmurlu havada kullanmak zorunda kaldım arıza lambası yaktı, motor kuruyunca o da kendi kendine gitti. Başka da bişey yaşamadım ve şimdilik memnunum ya. İstanbulda havalar düzelsin de bineyim diye can atıyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar