- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
tommygun değil, Alman_![]()
Nasıl zortesi Voji ile bir tutarsın...Bu arada biz markayı ülkemizde "Vog" ya da "Voç" diye telaffuz ediyoruz ya doğru okunuşu "Vuci"ymiş.
Ben seviyorum Voge'yi, kullanmadım fakat yakından gördüm, bir iki sefer DS525 kullanıcıları ile muhabbet ettim memnun olduklarını söylediler.Arkadaşlar Voge marka motosiklet kullanan var mı aramızda ? Çin malı olduğunu ve Yuki nin getirdiğini biliyorum ama kalitesi nasıldır ? Bilgisi olan var mı acaba ?
O zaman motorun kendi logosuna bmw logosu yapıştırırlar diyeyim dalga geçince de bmw ye de scooter ı voge yapar derler.Oradaki motor zortesti, voj degildi. @tommygun
Ben dümdüz voce diyordum.Bu arada biz markayı ülkemizde "Vog" ya da "Voç" diye telaffuz ediyoruz ya doğru okunuşu "Vuci"ymiş.
Bol zımbırtılı NX500. Bana DS525 mi NX500 mü diye sorsan ben NX500'ü tercih ederim açıkçası...Ben seviyorum Voge'yi, kullanmadım fakat yakından gördüm, bir iki sefer DS525 kullanıcıları ile muhabbet ettim memnun olduklarını söylediler.
ds525deki aksesuarları nx500e takınca fiyatı ds525in 2 katına çıkarBen dümdüz voce diyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bol zımbırtılı NX500. Bana DS525 mi NX500 mü diye sorsan ben NX500'ü tercih ederim açıkçası...
Aroralara da bmw logosu yapistiryorlar. Bence gol buO zaman motorun kendi logosuna bmw logosu yapıştırırlar diyeyim dalga geçince de bmw ye de scooter ı voge yapar derler.Bu da mı gol değil !?
![]()
Voce miBen dümdüz voce diyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bol zımbırtılı NX500. Bana DS525 mi NX500 mü diye sorsan ben NX500'ü tercih ederim açıkçası...
Alıntıladığın mesaj 2024te yazılmış. Demekki zortesten önce birileri vogenin frenleri 1250gsten iyi demişOradaki motor zortesti, voj degildi. @tommygun
Aroralara aurası uymuyor. OrCinAli Gundial Rx3i EvoAroralara da bmw logosu yapistiryorlar. Bence gol bu![]()
Ne aksesuar varmış mesela?ds525deki aksesuarları nx500e takınca fiyatı ds525in 2 katına çıkar
Bizde böyle valla....
Voce mivoge diyeydin bari
![]()
O tahminimce şudan olabilir tomican...İlginçtir, hakikaten bu Voge kullananlardan antin kuntin şikayetler duymuyorum. Cf Moto kadar yaygınlaşamadı ama onun kadar dile düşmüş problemleri yok ya da adamlar usturuplu kullanıyorlar, it gibi sürmüyorlar.
Şu güzel İzmir'de hangi marka motor alırsak alalım Göçmen'e mahkumuz demek ki. "Abi yoğunuz, rodaj bakımı için Temmuz'da gel" demezler inşallahSenin sevmediğin Göçmen Vujjj bayisi..orda bir kaç kişiyle sohbetimiz olmuştu, ...
Sen beni ara hallederizŞu güzel İzmir'de hangi marka motor alırsak alalım Göçmen'e mahkumuz demek ki. "Abi yoğunuz, rodaj bakımı için Temmuz'da gel" demezler inşallah![]()
Alper Abi ben seni güzel şeyler için arayayım, biz seninle gezelim tozalım, yemek yiyelim, muhabbet edelim ama beni o dürrüklerle muhatap etme. Büyük yemin ettim; benim param onlara geçmeyecek. Bir Göçmen, bir de Daytona..Dükkan önlerinde motorum bozulsa bile çekici çağıracağım ama yine onlara gitmeyeceğim.Sen beni ara hallederiz
Adamlarım var![]()
![]()
![]()
Tek tanıdığımız onlar değil kiAlper Abi ben seni güzel şeyler için arayayım, biz seninle gezelim tozalım, yemek yiyelim, muhabbet edelim ama beni o dürrüklerle muhatap etme. Büyük yemin ettim; benim param onlara geçmeyecek. Bir Göçmen, bir de Daytona..Dükkan önlerinde motorum bozulsa bile çekici çağıracağım ama yine onlara gitmeyeceğim.
Abi Göçmen, Daytona, Sabri usta ve evlatları harici her önerine açığım. Yetkili / Özel önerdiğin tüm servislere giderim ama şu saydığım üçüne çok uyuzum. Hayallerimin motorunu satsalar bile onlardan almayacağım, kaskım heder olsa bile gidip de onlardan almayacağım. Benden bir sigara isteseler "kardeş ben bıraktım" deyip vermeyeceğim, çölde susuz kalsalar elimdeki suyu kuma dökeceğim ama onlara bir damla vermeyeceğim.Tek tanıdığımız onlar değil ki
Sen ara yinede
Yemeği her türlü yeriz ama no alkol
Havalar düzelsin hele![]()