Voge markası nasıl bir markadır ?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Arkadaşlar Voge marka motosiklet kullanan var mı aramızda ? Çin malı olduğunu ve Yuki nin getirdiğini biliyorum ama kalitesi nasıldır ? Bilgisi olan var mı acaba ?
Ben seviyorum Voge'yi, kullanmadım fakat yakından gördüm, bir iki sefer DS525 kullanıcıları ile muhabbet ettim memnun olduklarını söylediler.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bu arada biz markayı ülkemizde "Vog" ya da "Voç" diye telaffuz ediyoruz ya doğru okunuşu "Vuci"ymiş.
Ben dümdüz voce diyordum. :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben seviyorum Voge'yi, kullanmadım fakat yakından gördüm, bir iki sefer DS525 kullanıcıları ile muhabbet ettim memnun olduklarını söylediler.
Bol zımbırtılı NX500. Bana DS525 mi NX500 mü diye sorsan ben NX500'ü tercih ederim açıkçası...

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

Bol zımbırtılı NX500. Bana DS525 mi NX500 mü diye sorsan ben NX500'ü tercih ederim açıkçası...
ds525deki aksesuarları nx500e takınca fiyatı ds525in 2 katına çıkar

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
O zaman motorun kendi logosuna bmw logosu yapıştırırlar diyeyim dalga geçince de bmw ye de scooter ı voge yapar derler. :D Bu da mı gol değil !? :D
Aroralara da bmw logosu yapistiryorlar. Bence gol bu😬

Voce mi🙄 voge diyeydin bari😂

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Aroralara da bmw logosu yapistiryorlar. Bence gol bu😬
Aroralara aurası uymuyor. OrCinAli Gundial Rx3i Evo
3w8mq8e.jpg

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
çin malı sonucta on yargı yapmıyorum sadece yollara bakın 3 yasında cın malı varmı dıye gerısıne gerek yok 2012 honda kat kat ıyıdır sıfır cınden

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yaza bakacaz artık.. Yollarda voç (vuuj-voce-voci) her ne ise , yollarda görecek miyiz. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
İlginçtir, hakikaten bu Voge kullananlardan antin kuntin şikayetler duymuyorum. Cf Moto kadar yaygınlaşamadı ama onun kadar dile düşmüş problemleri yok ya da adamlar usturuplu kullanıyorlar, it gibi sürmüyorlar.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İlginçtir, hakikaten bu Voge kullananlardan antin kuntin şikayetler duymuyorum. Cf Moto kadar yaygınlaşamadı ama onun kadar dile düşmüş problemleri yok ya da adamlar usturuplu kullanıyorlar, it gibi sürmüyorlar.
O tahminimce şudan olabilir tomican...
Satış sayısı az olduğundan sanal ortamlarda etiket edilmesi de doğal olarak az olacaktır...
Fiyatları da CF nin biraz üzerinde olması kullanıcıların yaş ortalamasının da yukarı çıkmasına sebep oluyor..
CF kullananların çoğu 20-30 yaşları arasında ergenlikle yetişkinliğin arasında kalmış kardeşlerimiz :)
Ota boka aman aman tu kaka diyip , kontak açtığımda yağ lambası yanıyor normal mi diye soranlar bile var.. :)
Kontağı çevirse sönecek ama bu seferde kontağı çevirmeden sönmüyor diyip tamircinin yolunu tatanlar da var.. Yolda sosyal platformlarda dayanıp döşeniyor ustaya varıncaya kadar...Vujj kullananlar genelde 40 yaşın üzerinde.. Senin sevmediğin Göçmen Vujjj bayisi.. :) orda bir kaç kişiyle sohbetimiz olmuştu, ...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sen beni ara hallederiz ;)
Adamlarım var :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Alper Abi ben seni güzel şeyler için arayayım, biz seninle gezelim tozalım, yemek yiyelim, muhabbet edelim ama beni o dürrüklerle muhatap etme. Büyük yemin ettim; benim param onlara geçmeyecek. Bir Göçmen, bir de Daytona..Dükkan önlerinde motorum bozulsa bile çekici çağıracağım ama yine onlara gitmeyeceğim.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Alper Abi ben seni güzel şeyler için arayayım, biz seninle gezelim tozalım, yemek yiyelim, muhabbet edelim ama beni o dürrüklerle muhatap etme. Büyük yemin ettim; benim param onlara geçmeyecek. Bir Göçmen, bir de Daytona..Dükkan önlerinde motorum bozulsa bile çekici çağıracağım ama yine onlara gitmeyeceğim.
Tek tanıdığımız onlar değil ki ;)
Sen ara yinede :)

Yemeği her türlü yeriz ama no alkol :)
Havalar düzelsin hele ;)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tek tanıdığımız onlar değil ki ;)
Sen ara yinede :)

Yemeği her türlü yeriz ama no alkol :)
Havalar düzelsin hele ;)
Abi Göçmen, Daytona, Sabri usta ve evlatları harici her önerine açığım. Yetkili / Özel önerdiğin tüm servislere giderim ama şu saydığım üçüne çok uyuzum. Hayallerimin motorunu satsalar bile onlardan almayacağım, kaskım heder olsa bile gidip de onlardan almayacağım. Benden bir sigara isteseler "kardeş ben bıraktım" deyip vermeyeceğim, çölde susuz kalsalar elimdeki suyu kuma dökeceğim ama onlara bir damla vermeyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar