Vodafone Hat Sorunu..

Arkadaşlar turkcellden vodafone'a geçiş yaptım internet üzerinden , kurye ile simkart geldi , iki gün önce turkcell hattıma sms geldi vodafone hattınız 14.06.2019 03.50de açılacak diye ..Bugün telefona vodafone hattı taktım 40 kere arasan bir kere arıyor aynı şekilde watsap net sorunlu müşteri hizmetlerini arıyorum hattınız kısıtlı diyor..Telefoncuya gidiyorum halt yiyen telefon orada arama yapıyor..Telefon sağlam daha sabah turkcell hattını çıkardım ne yapcaz ya...Bu müşteri temsilcisine nasıl ulaşacağız ya menüde dolanıp duruyorum..

Son düzenleme:
Motosikleti
CBR 125 R 2014
Arkadaşlar turkcellden vodafone'a geçiş yaptım internet üzerinden , kurye ile simkart geldi , iki gün önce turkcell hattıma sms geldi vodafone hattınız 14.06.2019 03.50de açılacak diye sms geldi..Bugün telefona vodafone hattı taktım 40 kere arasan bir kere arıyor aynı şekilde watsap net sorunlu müşteri hizmetlerini arıyorum hattınız kısıtlı diyor..Telefoncuya gidiyorum halt yiyen telefon orada arama yapıyor..Telefon sağlam daha sabah turkcell hattını çıkardım ne yapcaz ya...Bu müşteri temsilcisine nasıl ulaşacağız ya menüde dolanıp duruyorum..

Bende dün geçtim vodafoneye ilk gün mesajlar gelmedi aramalar kendiliğinden kapandı ama bu gün maşallahı var

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

Bu gün salla yarın ama şu vodafon hesabına giriş yap internetten orada kısıtlama diye bir şey görmüştüm.Bir kontrol etmende fayda var. Ayrıca hangi pakete geçtin ?

Bende dün geçtim vodafoneye ilk gün mesajlar gelmedi aramalar kendiliğinden kapandı ama bu gün maşallahı var

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------

Bu gün salla yarın ama şu vodafon hesabına giriş yap internetten orada kısıtlama diye bir şey görmüştüm.Bir kontrol etmende fayda var. Ayrıca hangi pakete geçtin ?

Ekomonik

750 dk
250sms
4gb net

31 tl..

Şu vodafone hesabı şeysi nerede ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

7000 a sms atıyon ş yazıp ama..Yollamadı halt yiyen telefon..

bende 2 hafta önce geçtim türkcellden hiç çekmediği olmadı istanbul içinde hatta türkcell in çekmediği bi kaç yerde çekiyor düzelir belki

Ayarı var mıdır bilmem, onlarca yıldır kullandığım vodafone hatları (son bir yıldır zırt pırt kısıtlı arama yaziyordu evde, acil arama için falan açıktı ) çekmediginden kapatıp başka operatöre geçtim rahat ettim. Yani duzelirse ne ala..Başka yerde düzgün çekiyorsa yapılacak iş belli.

Son düzenleme:
Motosikleti
CBR 125 R 2014
Ekomonik

750 dk
250sms
4gb net

31 tl..

Şu vodafone hesabı şeysi nerede ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------

7000 a sms atıyon ş yazıp ama..Yollamadı halt yiyen telefon..

tabi mesaj atmadığı için şifre alamadın.Yapacak bir şey yok müşteri temsilcisi yada bayiden halledeceksin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar