cenkmenderes ; kaç tane dragstar kullandın,kaç tane vn800 kullandın.söylediklerin sanıyorumki başkasından duyma başkalarının görüşleri.bu dediğin aletler jinluna benzemezler.yorum yapmak için ilk olarak kullanman ( 5-10 km değil ayrıca) makinanın özelliklerini iyice bilmen gerekli.vn 800 aksam derken beğenmediğin yeri açık olarak sölemeni beklerdim.ki bu beğenmediğin aksama karşılık dragstar nasıl bir aksam kullanmış onuda belirtmen gerekir.eğerki su soğutma artı bir avantaj değil dersen seni japon mühendislerine havale etmemiz gerek o zaman

dersenki tipini beğenmem dragstar daha hoş o zaman anlarım.ama teknik konuda düşünelerini açık şekilde belirtki hepimiz faydalanalım dimi.üstelik ben dragstar güneşin altında kalır demedim bunu nerden çıkardın anlamadım ayrıca.
dediğim gibi bunlar benim düşüncelerim.kullandığım motorda vn 800.şayet satarsam alacağım makinada yine kawasaki vn 1500 nomad'dır.
eleştiri yaparken ilk olarak o konu hakkında bilgi sahibi olalım.başkalarının söyledikleriyle değil kendi bilgimizle,tecrübemizle yorum yapalım.