bana RR li bi kismet cikmisti laf aramizda ama ben ne yaptim? bak hala burda kuluple muluple ugrasiyorum. demekki motorlu kismet ciksada biz evde kalmaya dvm edices.
motorlu kismetin zararlari:
1) motor sahipleri capkin olur, herhangi bir aldatmayi ort bas edememe durumunda taraflar birbirlerinin motorlarina zarar vermek suretiyle oc alabilir ki bu da cinayet demektir.
2) zaten "ben iyi kullaniyorum, sen kotu kullaniyosun, ben teker yapiyorum, sen viraji alamiyosun, bnm ki seninkini dover..." konulu tartismalar evliligin 5 ila 6. ayinda yer almaya baslayacagi icin 7 ila 8. ayda bosanilir. "Dullar, evliler ve kopekler giremez" yazar ki kulup kapisinda, yazik olur o arkadasa.
3) farz edelim ki taraflarin ikiside ayni motora sahip ve ayni duzeyde kullanicilar, olasi bir gezide etraf tarafindan gaza gelip kapisan taraflardan birinin duvardan kazinmasi olasiligi mevcuttur. "En kötü üye ölü üyedir" der tuzuk.
4) hele bi de cocuk :binky: varsa taraflarin (ikisinin yada tekinin) modifiye masrafi yuzunden ac ve egitimsiz kalan cocugun velayeti anne tarafindan mahkemede alinir. yok annede astiysa olayi taraflar mapusta motor hikayeleri anlatirlar kader arkadaslarina.
5) bulamadim 5 i. ama vardir eminim :angel10:
eeee, evlenicek misiniz motorlu kismetle???