Vlog için SJCam yada Akaso kullanan var mı?

Motosikleti
Voge250rr
Uygun bütçe olarak SJCam ve Akaso markalarını gördün. Bu cihazların sitesinde mikrofon satılmaktadır. Bu mikrofonları kullanan var mı? Amacım bir vlog kanalı açmak. Bu yüzden sesin kaliteli olmasını istiyorum. DJI ve GoPro çok pahalı olduğu için bu modellere yöneldim. Bu modellere bulaşmamak mı en doğru yol olur? Kullanan varsa bilgi verebilir mi?

Motosikleti
Voge 250RR
Merhabalar, sjcam denedim 10bin üstü bütçeniz yoksa kayıt alıp motovlog çekmeye heveslenmeyin

görüntü kalitesi düşük ses kalitesi berbat olmasının üstüne yapiskani çıktı ve araba üstünden geçti. Geçmese de kullanmiyordum zaten doğru düzgün,

Sadece şunu bilin yeter bir seyin fiyatı ucuzsa bir sebebi vardır.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu tarz kameralar motosikletin bir noktasına sabitleyip loop modunda güvenlik amaçlı falan tutulabilir. Pek mantıklı değil açıkçası vlog çekimleri için. Ölü yatırım, boşa harcanan para olur.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
ben gopro 12yle istediğim kaliteyi alamıyorum sjcamla falan çok zor

Motosikleti
Yamaha XSR700
Benim bi arkadaşım sjcamin bir modelini kullanıyor. Ara ara instagrama video atıyor. Videolar 15 sene önce çekilmiş gibi duruyor.

Motosikleti
Musatti Kai-Zen(di)
Merhabalar, sjcam denedim 10bin üstü bütçeniz yoksa kayıt alıp motovlog çekmeye heveslenmeyin

görüntü kalitesi düşük ses kalitesi berbat olmasının üstüne yapiskani çıktı ve araba üstünden geçti. Geçmese de kullanmiyordum zaten doğru düzgün,

Sadece şunu bilin yeter bir seyin fiyatı ucuzsa bir sebebi vardır.

Bu arkadaşın sözüne kulak verin. 11 versiyonunu kullanıyorum. Görsel olarak tatmin etmez, idare eder. Ses olarak hiçbir beklenti vermez. Rüzgar yokken hışırtı yapıyor. Ancak evde yayın yapanların işine yarar. Satacağım da, yedek kamera olarak lazım olur diye bekletiyorum.

Motosikleti
CB125F
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben 7300 e eski bir motovloggerdan gopro hero 10 aldım. Yanında kask takma aparatı, taşıma çantası, 1 batarya ve dikey tutma aparatını bugün kargoya verdi. Pazartesi gelirse artık deneyeceğim 128 GB Sd kartı da kendim aldım 679 TL'ye.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
sjcam ile veya başka dandirik markalarla bu işler olmaz, emin olun olmaz bugün ben motovlog çekeceğim dediniz zaman alacağınız en düşük bütçeli kamera osmo action 3 tür. Başka kameralara boşuna para harcamayın, işinizi görmez... Denendi onaylandı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar