VLOG Çekenler Olayı Çok Abartıyor

bana biraz trafiği okuyamamışlar yada yol benim giderim zihniyetiyle hareket ediyorlar gibi geldi. antalyalıda da bigbangin durumunda da arabayı görünce fren yapsalar sıkıntı olmaz. iki durumda da arabaların yola çıkacağı belli.

Bende günlük videolar çekiyorum ama kamera yüzünden kimseye küfür etmedim. veya kamera var diye saçma sapan hareketler yapmadım.

bugünden mesela, yerimde olsa ana avrat düz gidecek kişiler var,

Videoda bahsi gecen arkadasi tanirim. Iyi cocuktur normalde. Cocugu cildirtmislar demek. Trafik cok tuhaf bir yer, kimin ne yapacagi hic belli olmuyor.

O beyaz çizgili taralı alana tekeri değene cezayı yapıştırmaları lazım çok kazaya neden olduğu gibi trafiğide tıkıyorlar ordan geçip.
Bu arada beyaz çizgili taralı alana "offset" deniyormuş, bilmeyenler öğrensin.:)

Bende günlük videolar çekiyorum ama kamera yüzünden kimseye küfür etmedim. veya kamera var diye saçma sapan hareketler yapmadım.

bugünden mesela, yerimde olsa ana avrat düz gidecek kişiler var,

https://www.youtube.com/watch?v=sneBvv9y1eg

1. Paylaşan sensin.

2. Motor üstüne oturmayan adamın eleştirmeye hakkı yok mu ?

Son düzenleme:
Bu adam VLOGer değilki SOYTARI BU!! Kavga etmek için millete dalaşan soytarı. Keşke ben arabayla giderken çıksa karşıma, görür ozaman vlog nasıl çekiliyor. :)

youtube da gezerken videoları denk geliyor direk next diyorum.Ciddiye alınacak bir durumu yok çünkü.

İzlemeyin abicim, Ayrıca linki paylaşmışsın, herif sanacak izleyeni çok. önüne gelene sataşacak. .)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar