Vizör Temizleme (Parmak İzi)

Kaskımın vizörü parmak izi içinde, gözlük kullanıyorum ve gözlük silme bezim var biraz sulandırıp silsem çizilme gibi problemler olur mu (başka bez mi gerekiyor ?).

Benri’nin gözlük temizleme mendili var onla olur mu ?
Islak (parfüm içeriyormuş)

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Söküp lavaboda yıkayın.
Ya da önce ıslak mendille kirini temizleyip, arkasından nemli bezle silin.

Ya da:

Zımparayla silmezseniz birşey olmaz. Pamuklu bez öneririm, ıslak mendil v.s. de olur. Yeter ki keçe gibi şeylerle ovalamayın. Tabi ki vizörün naylondan olmadığını, en az orta kalitede olduğunu varsayıyorum :wiinkk:

Birde önemli küçük bir detay; kesinlikle bağlantı noktalarını yağlamayın. Plastik uyumlu gresler (seramik gresi, plastik gres, sabun esaslı gres) haricindeki tüm yağlar bağlantıyı gevrekleştirip kırılganlığını arttıracaktır. Ucuz kask kullanmış arkadaşlar demek istediğimi daha rahat anlayacaktır diye tahmin ediyorum.

Tozlanmışsa mutlaka su altına tutun ya da ıslak mendille bastırmadan tozunu alın sonra mikrofiberli bezle silin.

Kaskımın vizörü parmak izi içinde, gözlük kullanıyorum ve gözlük silme bezim var biraz sulandırıp silsem çizilme gibi problemler olur mu (başka bez mi gerekiyor ?).

En güzeli vizörü çıkar , lavoboda suyun altına tut , Bir damla sıvı sabunu köpürt , elinle yüzeye fazla bastırmadan ovala ardından suya tut durula güzelce. Ve en sonunda yumuşak yapılı pamuklu bir bezle kurula gitsin. Ben gözlüklerimi böyle yıkıyorum gayet etkili bir yöntem :)

Zımparayla silmezseniz birşey olmaz. Pamuklu bez öneririm, ıslak mendil v.s. de olur. Yeter ki keçe gibi şeylerle ovalamayın. Tabi ki vizörün naylondan olmadığını, en az orta kalitede olduğunu varsayıyorum :wiinkk:

Birde önemli küçük bir detay; kesinlikle bağlantı noktalarını yağlamayın. Plastik uyumlu gresler (seramik gresi, plastik gres, sabun esaslı gres) haricindeki tüm yağlar bağlantıyı gevrekleştirip kırılganlığını arttıracaktır. Ucuz kask kullanmış arkadaşlar demek istediğimi daha rahat anlayacaktır diye tahmin ediyorum.

Kask :
MT KRE MOMENTUM SV

su ile yıkadım gözlük beziyle sildim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar