valla bende yakın zamanda aldım rahatladım güneşli günlerde acaip işe yarıyor
Tabii bunun yanında araba ve diğer sürücüler ulen manyaktır bu dokunmayalım gözüyle bakıyor
Genç kızlar ilginç bulup arkadaşlarını dürtükleyip baktırıyorlar
Anne babalar özellikle ufak çocuklarıyla yolun karşısına geçecekse, rahatlıkla geçmebilcekleri ortam olmalarına rağmen yol veriyorlar

yada bak robocop abi diye isim takıp bütün gün robocop abi kaskını versene diye peşinizde dolaşan 4 6 yaş arası ufak çocuklarla uğraşmak durumunda kalabiliyorsunuz
Yağmurlu kullanımda şeffaf vizöre göre daha iyi gibi geldi ama belkide benim şeffaf vizörün biraz çizikli olmasından da kaynaklanabiliyor olabilir
Bunların yanında börtü böcek çok rahatsız ediyor (hele ki cama yapışıp can verenleri)
Havalandırma konusunda şeffaf camım daha iyiydi. serin havada siyah cam biraz daha buğu yapıyor
Gece kullanamıyorsunuz yada yanınızda şeffaf vizörde taşımak durumundasınız ki vizörler biraz hassastırlar ondan atayım bagaja bişi olmaz diyemiyorsunuz bundan dolayıda sürekli yanınızda taşıyamıyorsunuz
Tünelden geçerken büyük sıkıntı özellikle ışıklandırması yetersiz olanlarde vizörü açmak zorunda kalıyorsunuz bu seferde gözleriniz sulanıyor
Kısaca kaskın içinde gözlük camı gibi inip çıkan tarzda ki güneş vizörleri hariç dıştan takılan vizörlerin pek kullanışlı olduğunu söyliyemem. (eğer her şartta motosiklet kullanıyor iseniz)