3 senelik gözlük çileme lens siparişi vererek son veriyorum. Lens varsa vizör illa kapalı kalacakmış.
Pek rahat edemezsiniz muhtemelen. Rüzgarla temas ettiğiniz anda gözünüz bulanıklaşacak. Sonrasında gözünüz kızaracak falan.
Pek rahat edemezsiniz muhtemelen. Rüzgarla temas ettiğiniz anda gözünüz bulanıklaşacak. Sonrasında gözünüz kızaracak falan.
Ben lense öyle alıştım ki, lens olmadığı zaman sigara dumanı, rüzgar vs. gözümü sulandırırken lens varken hiç problem olmuyor![]()
Bende yıllardır gözlüklüyüm. Lens takınca rahat ediyorum. Hele bu aylık lensler falan süper. 1 takıyorsun, 1 aydır gözünde duruyor.
Ama gel gelelim bilgisayar karşına geçince lenslerle iş yapamıyorum. Sulanma, batma, odaklanamama sorunlarım oluyor
Lenslerimi bugün teslim aldım, eve geldim deneyeyim dedim. 2 saattir uğraşıyorum takamıyorum gözüme. Ne zaman gözüme yaklaştırsam lensi refleks olarak gözüm kapanıyor.
Abi onun tek çaresi zorlamak. Durmadan demedikçe gözün alışıyor şak diye tak çıkar yapıyorsun. Bende astigmat var. Milleti dinlemeyip lens aldım gözlerimi kurutmaktan başka bi işe yaramadılar
Dostum bende de astigmat var, desene yandık o zaman![]()
Biliyorsun bizde göz şekli de değişiyor o yüzden lensler pek uyumlu olmuyor. Zaten görüşümde de pek bi fark hissetmedim. Bende kökten çözüp Lasik düşünüyorum.
Lenslerimi bugün teslim aldım, eve geldim deneyeyim dedim. 2 saattir uğraşıyorum takamıyorum gözüme. Ne zaman gözüme yaklaştırsam lensi refleks olarak gözüm kapanıyor.