viyanadan merhabalar

herkese slm,

forumda yazi yazmadan kendimi tanitayim diye düsündüm.
28 yasindayim, viyanada yasiyorum. 28 yasimda olmama rahmen hala üniversite ögrencisiyim.
iki yildir motorsiklet kullaniyorum. ilk motorsikletim suzuki gs-500, yaklasik 10bin km kullandim. ikinci, simdi kullandigim suzuki sv 650 s (99 model), yaklasik 5bin km sürdüm ama mükemmel bir motorsiklet :)

hoşgeldin.umarım tecrübelerini bizimle paylaşır ve tecrübeli arkadaşlarımızın yazılarından faydalanırsın.

kalıcı olman dilegiyle:rendeer:

Hoşgeldin :) Çok düşündün mü o rumuzu :mrgreen:
Yanlız moto(R)siklet değil motosiklet ::blushani

Yok benim bi muzur yengem var da o geldi aklıma, o da bişey biti der :mrgreen: :mrgreen:

aramıza hoşgeldin..umarım güzel vakit geçirir ve faydalı bilgiler ednirsin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ve Aleyküm Selam :)

Kalıcı Ve Katılımcı Olmanız Dileği İle :)

seeevvaaaas

252525252525252525

Hoşgeldin Tavukbiti

Hoşgeldin Tavukbiti,
Viyanadasın,öğrencisin,motorsiklet kullanıyorsun,ben senin yerinde olsam,çok kilometre yapamazdım Viyanada;aklıma geldi de:

-Prinz-Eugen-Denkmal meydanı yanı Holfburg'taki at heykelinin orada dolaşıyorum,Temmuz sıcağı üzerimde kalın Enduro montu,botlar var,heykelin başında kalabalık,yaklaştım,konuşmalardan,Türk tıp öğrencilerinin seminere geldiklerini anladım,yaklaştım,aralarındayım ses etmiyorum,"Adama bak bu sıcakta uzun mont giymiş,dolaşmaya gelmiş,motoculuk zor iş" dediler,bende kafayı havaya dikmiş,heykele aval aval bakıyorum hiç görmemiş gibi.Birkaç dakika kaldıktan sonra 20m uzaktaki motoruma bindim,usülcene yanlarından geçtim,korna çalarak "İyi eğlenceler" diledim,pilakayıda gördüler.

-Gördüğüm kadarıyla Viyanadaki insanlar çok sıcak ve bayanların tarif edilemez bir görsel çekicilikleri var ve nedense hiç motocuya rastlamadım.

Selamlar

aramıza hoşşgeldin kardeşim :) Viyana ya selamlar :) ne iş yapıosn bakiim oralarda :)

Viyana da piknik ::winkwink
MTM olarak bunu hemmen değerlendirmeye alıyoruz::winkwink
Şahane bir eylem olur yavv:rendeer:
Hoşgeldin arkadaş. Bize artıkın yol gösteren misafirperverliğini göstertirsin:queen:

TavukBiti:sunny::sunny::sunny:

Hoşgeldin arkadaş. Bize artıkın yol gösteren misafirperverliğini göstertirsin:queen:

Katılıyorum sana hocam bu sefer viyana kapılarından geri dönmeyeceğiz mangalımız yapıp sohbet edeceğiz.

Hoşgeldin tavukbiti,

bende katılıyorum...:cherry:

hoşgeldin tavukbiti...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hoş geldin bizim kümese avrupadaki motor kültürü hakkında fikirlerini bekliyoruz en kısa zamanda topic açarsan seviniriz tekrar hoş geldin....

heheh
güzel olur. ama motorla buraya kadar gelirsen eyvallah :cat:

Moderatör (forrap)
Aramıza hoşgeldin:)Farklı ülkelerden dostlarımız var aramızda.Senin katılmana da sevindim:) İleride MT Viyana da kurarsınız inşallah:) Avusturya,Almanya,Fransa,Amerika,Moldova ve dahası...MT üniversal bir site gerçektende:)

hoşgeldin aramıza .................:rendeer:

Bu gün yepyeni bir dünyanın kapılarını araladın yolcu,
burası motorcunun huzura erdiği yerdir, burası motorcuyu her yönden anlayan kendisi gibi insanları cevresinde her an görebileceği yerdir, burası rüyaların gercek oldugu, sınırların kalktığı yerdir, burası aklının bir köşesinde hep olan ama bir türlü adını koyamadıgın yer, evet..
07npphighwaycopyhm8.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar