Vitessiz Motor

Merhabalar , benim ufak bi sıkıntım var nasıl araştıracağımı bilemedim google bir ton şey yazdım , saçma sapan şeyler çıktı.
Nisan ayında hayırlısıyla ehliyetimi alacağım , ilk motorum olucak ama şöyle bir sorum var , kullanmayı İstanbul trafiğine göre hiçç bilmiyorum.Alacağım motorun hızı felan önemli değil isterse maks. 100 yapsın ama vitessiz ve görüntüsü de racing çakması gibi mesela cbrler.
Böyle bir motor mevcut mu ?

Çinlilerin bile aklına gelmedi öyle bişey diye biliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

Vitesli kullanamıyorum diye bişey yok.Ama ilk etapta scooterle başla.Motora hakim olmayı öğren.Anladığım kadarıyla amacın hava atmak ama nasıl yapacağını bilmiyorsun.O yüzden öncelikle tecrübe.Gerisi sonra gelir...Bilinçli motosiklet kullanmayı arzula en önce.Yapacağın işte bilinçli ve usta ol.

kanuni deer 152 ye bak istersen klasik scooterlardan farklı bi model belki hoşuna gider

Çinlilerin bile aklına gelmedi öyle bişey diye biliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:51 ----------

Vitesli kullanamıyorum diye bişey yok.Ama ilk etapta scooterle başla.Motora hakim olmayı öğren.Anladığım kadarıyla amacın hava atmak ama nasıl yapacağını bilmiyorsun.O yüzden öncelikle tecrübe.Gerisi sonra gelir...Bilinçli motosiklet kullanmayı arzula en önce.Yapacağın işte bilinçli ve usta ol.

Amacım hava atmak değil , aksine atmak istesem gider büyük motor alırım.Sadece o şekli hoşuma gidiyor.
Hem mantığı çözemedim ne diye araştırmam lazım yani neden yapılamıyor ki :D aynı kalıbı koy yap vitessiz nolcak sanki :silent:

Motosikleti
Hero X Pulse 200
vitesten bu kadar korkma bence, viteslinin avantajı çoktur

Genelde herkesin hoşuna gider racing motor,o yüzden alınır ve hava atılır.Bir racing motor üstünde insanların bakışını izle bir de scooterin.Önceleri insanlar tecrübe kazandıkça CC yükseltip racinge doğru yol alırlardı.Şimdi ise parası olan direk racingle başlamak istiyor.Seninki biraz değişik olmuş.Racing ama vitessiz olsun diyorsun.Benimde her zaman savunduğum acele etme.Ayrıca istanbul trafiğine çıkacakmışsın ve balıklama atlamanı istemiyorum.

O ducatiyi gördüğümde fiyatı çok ucuk ya :D Ayrıca 850 cc :santa: Nasıl bir şeydir bilemiyorum valla.

Dedikleriniz harfi harfine doğru ama dediğim gibi sadece o şeklini kendim seviyorum :D Zaten dış görüntüsü yeterince komik olacak :D Eğer böyle bir motor bulamazsam apache rtr150 alıcam , onda bile motor altımdayken testerenin bisikletine benziyor :queen: (1,92 Boy 105 kg)
Millete hava atmak değil yani derdim.

Küçük cc lerde scooter , maxiscooter yada motoscooter lardan başka otomatik vites bulamazsın .
Yeniler arasında ise fiyatı biraz tuzlu olsa da honda nc 700DCT alınası bir motordur.

http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=234

yani ducatiyi al diye yazmadım zaten :) piyasada istediğin gibi modeller vardı zamanında

aklıma geldi yazayım dedim

O ducatiyi gördüğümde fiyatı çok ucuk ya :D Ayrıca 850 cc :santa: Nasıl bir şeydir bilemiyorum valla.

Dedikleriniz harfi harfine doğru ama dediğim gibi sadece o şeklini kendim seviyorum :D Zaten dış görüntüsü yeterince komik olacak :D Eğer böyle bir motor bulamazsam apache rtr150 alıcam , onda bile motor altımdayken testerenin bisikletine benziyor :queen: (1,92 Boy 105 kg)
Millete hava atmak değil yani derdim.
madem apache düşünüyorsun yapıştır geç...scooter falan uğraşma.2 gün trafiğe kapalı yerde çalış halledersin olayı.arkadaşında dediği gibi korkulacak birşey değil manuel motosiklet...

yani ducatiyi al diye yazmadım zaten :) piyasada istediğin gibi modeller vardı zamanında

aklıma geldi yazayım dedim

Est. öyle bir şey kastetmedim bende :)

Herkese teşekkürler merak etmiştim , biraz bakındım bulamadım da demekki yokmuş öyle :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar