Vitesli zamanı geldi

Super Moderator
Güle güle kullan, nedendir bilmem tanımadan etmeden de olsa hakkında olumlu fikirler sahibi olup, "motorcu" sıfatına yakıştırdığım bir kişinin böyle güzel haberlerini almak hoş oluyor :)
Güzel yollarda, güzel yıllarda nice kilometreler dilerim...

hayırlı olsun ama keşke tavsiyeleri dinleseydiniz...ama çok şık duruyo motor..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun.

Güle güle kullanın. :) Güzel alet.Az önce cbr topicinde okudum.Gerçekten lastikleri kötüymüş.Ancak bir çift lastikte 600-700 lirayı buluyormuş haberiniz olsun.

Çok teşekkürler Lastikler amma pahalıymış, beverly 500'ün lastik ebatları ile neredeyse aynı sadece jant'ı büyük diye arada 2 kat fiyat farkı nasıl oluyor anlamıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

Ali , hayırlı olsun , güle güle kullan ...

Çok teşekkür ederim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Güle güle kullan, nedendir bilmem tanımadan etmeden de olsa hakkında olumlu fikirler sahibi olup, "motorcu" sıfatına yakıştırdığım bir kişinin böyle güzel haberlerini almak hoş oluyor :)
Güzel yollarda, güzel yıllarda nice kilometreler dilerim...

GÜzel yorum ve dilekleriniz için özellikle teşekkür ederim.

kaça aldın...niye mi sordum...çünkü D&B Honda da 8800 liraya plakasız olarak veriyordu daha 2 gün öncesine...plakayla toplamda 9500-9600 e aldıysan üzülürüm...plaka çıkarma işlemi 180 lira bu arada daha yeni pcx için çıkarmıştım...sana 8980 liraya gelirdi aynı makina...bu bağlamda zararın olup olmadığını merak ediyorum...

o aradaki 600-700 lastik parasını bayiye vermedin inşallah...

kaça aldın...niye mi sordum...çünkü D&B Honda da 8800 liraya plakasız olarak veriyordu daha 2 gün öncesine...plakayla toplamda 9500-9600 e aldıysan üzülürüm...plaka çıkarma işlemi 180 lira bu arada daha yeni pcx için çıkarmıştım...sana 8980 liraya gelirdi aynı makina...bu bağlamda zararın olup olmadığını merak ediyorum...

o aradaki 600-700 lastik parasını bayiye vermedin inşallah...

Plaka Dahil 9200 TL'ye geldi. Detayları özelinizden gönderiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar