- Motosikleti
- MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
çok hatalı bir noktadasın şuan, belki hepimiz geçtik buralardan.Ben şunu fark ettim bazı insanlar bazı durumları gözünde çok büyütüyorlar. Belki de haklılar bilemiyorum ama ben daha 2 tekerli bir alete elimi sürmemişken gidip A2 ehliyet aldım. Afalladığımı bile hatırlamıyorum. Sonra da gittim kendime 250cc vitesli motosiklet aldım gayet kolay da sürdüm. Bence motoru alana kadar bunları düşünme. Herkes yapıyor ben niye yapamayayım diye düşün. Bu motor işinden sonra mottom gibi bir şey oldu bu durum.
Cumartesi günü de ilk defa büyük motor sürdüm. O da R7. Çok korkutmuşlardı aman söyle kaçar böyle kafana alırsın gibi ama abartmışlar meğer. Benim olsa makine sıkıntısız sürebileceğimi fark ettim. Konu yine aynı yere geliyor, gözünde büyütme olayları. Eğer ortalama iq seviyesi altında değilsen herkes yapıyorsa sen de yaparsın.
Ayrıca sağdan soldan motor isteme. En yakının olsa bile. Acemilikle yatırırsın falan sonra senin olmayan ihaleler bile sana kalır. Olmaz deme mevzu para olunca insan babasını tanımaz söyleyeyim.
elbette gazı dozajlamayı öğrendikten sonra h2r bile sürebilirsin, yol boş olu, önün açık olur, tehlikeli bir durum oluşmaz vs. ancak motosiklet üzerindeki tek parametre gazı doğru dozajlamak değil. bir çok faktör var ve altımızdaki motor güçlendikçe, bu faktörlere ilişkin tecrübe/ hassasiyetin değeri artıyor