vitesli motorsiklete bunun ile başlayacağım ;)yk2 vs xt 125x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yk2 helikopter motorlu uçak . dünyanın en hızlı motoru 100 mile 5 saniyeden kısa sürede çıkıorr 15 SN 320 KM HIZI BULUORR
415 000 dolar
mtty2kkj5.jpg

y2ksuperbikeft5.jpg

180taxq0.jpg

XT 125 X

12.5 PS
125 CC BUNLARI EZBERLEDİM :D youtubeden birkaç video

http://www.youtube.com/watch?v=Cn0ifcMMaNE
http://www.youtube.com/watch?v=hpNXvgE5UFw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RkytocKVNlk

sizin bulabildiğiniz video var mı sizce xt 125 x nasıl bir başlangıç motoru

yorumlarınız için tşklerr

Forumdan Uzaklaştırıldı
bence de çok yakar ama boşwer isterseniz alırım ama xt 125 x te karar lıyımm :D

konu başlıklarını açarken biraz dikkat etmen gerek:mrgreen: motorrrsiklet fotoları motorrrsiklet videoları diye kısımlar var ..biraaz daha incele siteyi:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
konu başlıklarını açarken biraz dikkat etmen gerek:mrgreen: motorrrsiklet fotoları motorrrsiklet videoları diye kısımlar var ..biraaz daha incele siteyi:cat:

in celerim :D:D__________________

Forumdan Uzaklaştırıldı
yorumun için tşklerrr prometheus bakmadan yazdım :D

Gonzales doğru yolu bulmuşşsun XT125 x doğru seçim...

Aslında R modeli daha kullanışlı. Ön jantlar 21 inch ve lastikler enduro lastiği. Şehir içi için birebir. Beygiri düşük olmasa zor arazilerde de fena olmazdı. YBR125 motoru varmış içinde.

ne bu şimdi y2k ile 125 arasında seçim yapmakta zorlanıyomusun doğrumu anladımm:cherry:hey allahım yaaaaaa:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yorumlaronoz için tşklerrr

her türlü başlık açılır

el cevap=yorumlaronoz için tşklerrr:mrgreen:

yorumlaronoz için tşklerrr

bu yazıları bilerek mi yazıyosunuz? "yorumlaronoz için tşklerrr" ne demek? eğer bilerek yapıyosanız amacına ulaşıyor, sinirleri germeyi başarıyorsunuz. ama buna gerek yok, bu siteye hoş vakit geçirmek için giriyorum. yazdığınızı göndermek için "gönder" tuşuna basmadan önce bir okuyun lütfen. bir sürü yersiz başlık açmanıza bişey demiyorum (sizin için yersiz değildir belki) de açtığınız her başlığın sonuna "yrmlaonzı iiçn tşklerrrr" yazınca ne oluyor? bilerek mi yanlış yazıyorsunuz? "incelerim" yazmak yerine "in celerim_____" yazmanızdaki amaç nedir? hani alakasız bişey yazıp konuyu dağıtmayayım diyorum ama konu yok ki? ekstrem bir makine resmi koyup altına da "xt 125 alcamm" demişsiniz. nedir yani?

benden size bir tavsiye; "klavyeyi dirseklerinizle değil, parmak uçlarınızla kullanın!"

Son düzenleme:
bu yazıları bilerek mi yazıyosunuz? "yorumlaronoz için tşklerrr" ne demek? eğer bilerek yapıyosanız amacına ulaşıyor, sinirleri germeyi başarıyorsunuz. ama buna gerek yok, bu siteye hoş vakit geçirmek için giriyorum. yazdığınızı göndermek için "gönder" tuşuna basmadan önce bir okuyun lütfen. bir sürü yersiz başlık açmanıza bişey demiyorum (sizin için yersiz değildir belki) de açtığınız her başlığın sonuna "yrmlaonzı iiçn tşklerrrr" yazınca ne oluyor? bilerek mi yanlış yazıyorsunuz? "incelerim" yazmak yerine "in celerim_____" yazmanızdaki amaç nedir? hani alakasız bişey yazıp konuyu dağıtmayayım diyorum ama konu yok ki? ekstrem bir makine resmi koyup altına da "xt 125 alcamm" demişsiniz. nedir yani?

benden size bir tavsiye; "klavyeyi dirseklerinizle değil, parmak uçlarınızla kullanın!"

katıla katıla katılıyorummm:)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
2 gün önce nake alacaktı (fazer, gsr 600 vs) bugün y2k vs xt125 diyor. aklınca kafa buluyor, bazısı da ciddi sanıp öneri bile yapıyor.
ciddiye almayın bu çocuk 14 yaşında
geçen z750 hornet 900 filan önerdiler kendisine.
sorun şu ki günlerdir aynı terane ama kimsenin müdahale ettiği yok, yönetim mi gözünden kaçırıyor yoksa yüksek yerlerden tanıdığı mı var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar