vitesli mi scooter mı

merhaba arkadaşlar sanırım bu konu daha öncede geçti okudum fakat bence tam açıklayıcı olmadı benim için ben ehliyetimi bugün yarın alıcam fakat sorun şurada ben genellikle 50 lik mobiletlerden kullandım scoter ve diğer vitesli motorlarda bir tecrübem yok hatta hiç yok genele göre hangisi ile başlamak en güzeli veya mantıklısı cevaplarınızı beklerim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeş vitesli motora alış bence bi öğren ybr sana yeter...:cat: zaten viteslilerde zor bi şi yok hemen öğrenirsin.okk:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ulaşımda nerelerde kullanacaksın ?

şehir içi ise= scooter al, duruş kalkışta vites derdin yok, debriyaj derdin yok

şehir içi ve hafif şehir dışı ise= maxi scooterlerin küçüklerinden al, çünkü onlar önden gelen rüzgarı hafifletiyor... güzel görünüyorlar ( misal 150zat :mrgreen: )
fakat sen uzunyol tepecem diyorsan güzel bir vitesli motor idaal dir.

ben benim motorumla da uzun yol gidiyorum ama biraz yetersiz kalıyoo ama yinede idare ediyomm.. aramıza hoşgeldin... :rendeer:

otomatik motor şehir içi için çok ideal ama uzun yol da yorar biraz tabi gücü de önemli ama yinede şahir dışı için vitesli daha iyi:rendeer:

ilk başlarda vitesli motor zor gelebilir. ama alışınca gerçekten çok zevkli gelecektir.:)

her zaman deidgim gibi yine diorum motora tadını veren vitestir... scooterda ara gaz cekemezsin ;)

Vitesli al öğren. Motosiklet merakın arttıkça nasıl olsa vitesli motor isteyeceksin :) Şimdiden alış arkadaşım.

mobiletle scooter arasında fark yok vergazı sık freni dur
vitesli kullanmak farklı ben vitesli öneririm al bitane honda cg 125 ömür boyu sorunsuz kullan derim

Abi Viteslilerin Zevki Başka Oluyor Be Gaz Verince Sesini Duymak Bile Insani çilgina çeviriyor...

bencede vitesliyle başlaman en iyisi, hem şehir içi hem şehir dışı kullanırsın daha iyi olur

vitesliiiiii vitesliiiii vitesliiiiii vitesliiiii vitesliiiiii vitesliiiii vitesliiiiii vitesliiiii birdaha söylemem sende birdaha sorma

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar