Vitesli 150 Zat

o nasil oluyor? Ben hic bir sey anlamadım teknik olarka nasil oldu debriyaj falan nasil oldu.

Bu aletin çalışırken-giderken felan video su yokmu ya bayaa bir merak ettim :mrgreen:

Motosikleti
Hornet
Motoru kaç beygir acaba başka motor takmışlar:)
Tekere gelirmi ki bu:mrgreen:

Video istiyoruz:queen:

Motor doğal hava soğutmalı ve sele altında yeteri kadar hava alabileceğini sanmıyorum, hararet sorunu olmuyor mu? Fotoğraflarda motorun önüne konmuş bir fan gözükmüyor.

Motor doğal hava soğutmalı ve sele altında yeteri kadar hava alabileceğini sanmıyorum, hararet sorunu olmuyor mu? Fotoğraflarda motorun önüne konmuş bir fan gözükmüyor.

aslında cok yalnıs bir şey yapmıslar o motorun orda hava alamsı cok zor vitesli olayıda kendi motoru değil zaten üstündeki büyük ihtimal 125 yada 150 cc lik bi motor var üzerindeki bana kalırsada üstünde kanuni 125 seyhan motoru var

Arkadaşlar motoru arkadaş yaptı sanayide tamirci kendisi üzerindeki motor 125 cc gaz teli kopmuş onun için gelmişti o sırada bende ordaydım birkaç resim çektim bidaha denk gelirse video çekerim. Kullanan arkadaşın dediğine göre çekişi artmış yakıtta baya bi düşüş olmuş ve ısınma gibi bir sorunu yokmuş 1 senedir kullnıyomuş herhangi bir problem yaşamamış.

Yaw uğraşacak bir şey mi bulamadın be dostum da Zat'a vites taktın.. :))) Gidiyor mu? Çok merak ettim gerçekten..

Motosikleti
TGB X-MOTION 250
hava sogutmalı motor nasıl olacak hararet yapmayacak

Bizim bu millet herşeye muhalefet olmaktan başka bişey bilmez zaten. Biz bu kafayla biyere gidemeyiz.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
zat GP150 vibration modeli

hava sogutmalı motor nasıl olacak hararet yapmayacak

nasıl yanii !!! her hava soğutmalı motor hararetmi yapar adam yapmış işte varsa başka bi babayiğit yapsın zata vitesi hararet te yapmasın radyatör bağlasınn :S

arkadaşım gayet güzel olmuş daha fazla video paylaşısan seviniriz benimde hep merak ettiğim bir olaydı acaba böyle birşey mümkün olurmu diye düşünürdüm :):)

aslında ben maxi scooterlardan hoşlanıyorum sıfr performans ve yakıt için bu tarz motor kullanıyorum bir gün çıkacağını biliyordum:mrgreen:hemen alıyorum bu motoru patentiyle birlikle kaça veriyomuş sorsana:)

şaka bi yana değişik ve güzel bir iş çıkmış ortaya...

dalga geçiyolar sandım ama ciddiymiş yahu.. :)

kim yaptısa bravo tabi gidiyosa =D

Bizim bu millet herşeye muhalefet olmaktan başka bişey bilmez zaten. Biz bu kafayla biyere gidemeyiz.

şimdi bende onu düşünüyordum yurt dışında yapılsa way helal olsun denir biz yapınca ne gerek var yok gitmez bilmem ne denir BUNUN NEDENİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM

helal olsun güzel çalışma

helal olsun, bendemi yaptırsam acaba:)
ayrıca niye hararet yapsın anlamadım, vitessiz iken atıyorum 80km hız, 7000devir yaparken şimdi aynı hızda belki 3000 devir yapacak.
kaldıki ben zatıma hararet göstergesi taktım, 90km sabit hızda (80kmlik yol) hararet yapmadı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar