Vites sorunum var ! 4'ten 3'e

Vites değiştirirken debriyaj tabikide kullanıyorum motosiklet kullanmasını biliyorum yani :D Servisine gidip konuşmamı istediler servisine gittim adamla beraber 1 tur atıp geldik 1 kere bile yapmadı şans ya işte adamda sorunu görmeden anlıyamayız diyor bu ara sıra başıma denk geliyor ama sorun hep 3.viteste sorun yaşatıyor diğer viteslerde sorun yok

herkes şöyle geçir böyle geçir demişte. bence sen yağını değiştir. kullandığın yağ pek gitmemiş senin motora. kaliteli bi motor yağı kullan birazda sert bas vites koluna.

kullandığın yağ iphone ise bi an önce vazgeç

Son düzenleme:
herkes şöyle geçir böyle geçir demişte. bence sen yağını değiştir. kullandığın yağ pek gitmemiş senin motora. kaliteli bi motor yağı kullan birazda sert bas vites koluna.

kullandığın yağ iphone ise bi an önce vazgeç

Yağını servis koydu, Castrol 15-40mı koymalıyım hangi yağı almalıyım

Motosikleti
600RR
sakın pahalı yağ alayım deme çinli motorda pahalı yağlara gerek yok.castrolde koysan motulde koysan en kalitelisini koysan bile bin km sonra çamur gibi oluyor.. gerek yok yani

beyler adamın kullandığı yağla vitesin boşa atmasının alakası nedir :)

yağ görevini yapıyorki vitesler yumuşacık,yapmasaydı kemik gibi olur zor geçer adamda nazik olmazdı viteste atmazdı falandı filandı :santa:

Yağ bin km sonra değişecek zaten, bu hafta sonu uzun yol yapacağım toplamda 230+230 460km yol yapacağım ufak bir sorum daha var benim motorumun vites sistemi 5 aşağı 5 yukarı 5ten sonra 6ya atar gibi bastığım zaman boşa atıyor ya boştanda geriye çekince 5e atıyor bunu yokuş aşağı giderken yapsam sorun olurmu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar