Vites Müşürü (Switch)

Moderatör
Vites müşürüm arızalandı.

51VN3AM6MSL._SY355_.jpg

Sarı kısmı soket bağlantısı diğer uç yani motor bloğuna giren kısmın ucunu yemiş zamanla, dolayısıyla temassızlık yüzünden N ışığı yanmıyor vites boştayken.
Tamiri için aklımda bir kaç çözüm var ama, ne kadar güvenli olur tartışılır.

35600KE8003, SWITCH ASSY., NEUTRAL(TOYO) olarak geçiyor. Fiyatı 12 dolar ile 25 Euro arasında değişik sitelerde. Ama hangisinden alıp, gümrüktü vergiydi uğraşmamak lazım bilemedim. Var mı yurtdışından online olarak parça tedariği yapıp tavsiyede bulunabilecek ?

partzilla guvenilir diye bilirim. daha öncesinde bangooddan parca aldim. tax inclueded aldiginizda vergiler dahil fiyat veriyor vergi yine cikarsa itiraz edio paranizi geri aliyorsunuz

Moderatör
partzilla guvenilir diye bilirim. daha öncesinde bangooddan parca aldim. tax inclueded aldiginizda vergiler dahil fiyat veriyor vergi yine cikarsa itiraz edio paranizi geri aliyorsunuz

En pahalı fiyatta oradaki sanki :) Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

Boyu, Diş boyu ve diş çapı ölçülerini verebilir misiniz?

Tekrar sökmem lazım, müsait bir zamanda söküp verebilirim.

Aliexpressten şu ürünü buldum;

https://tr.aliexpress.com/item/4001061781732.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.460c4c4dTArNhR

Uymazsa denemedik demeyiz en azından ama soket kısmı muallak olsa da uyacak gibi duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar