Vites Göstergesi

Motosikleti
1050XT
http://www.aliexpress.com/item/Hot-Super-Thin-6-Speed-Universal-Digital-Neutral-Gear-Indicator-for-Motorcycle-A1958/876802901.html
Nasıl Kullanılıyor acaba ?

Vites koluna bir mıknatıs bağlanıyor. Vitesi aşağı veya yukarı hareket ettirince, +-1 arttırıp azaltıyor. Muhtemelen mıknatısın karşısında manyetik pickup veya reed röle bulunuyor. Mıknatıs bu noktalardan geçerken gösterge değerini azaltıp arttırıyor. Bence hata yapmaya müsait bir sistem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sonuç olarak kullanan varmı bu veya buna benzer bişey ?

Bu video da vites göstergesi var ama aynı sistem mi bilmiyorum.
Markası "Healtech GIPRO-X Type" imiş.

Aynısından Ebay'den yeni sipariş verdim 20-30 gün arası geliyor. CBR 600F'e montaj yapacağım resimleri çekip detaylı anlatımını yeni bir konu açıp yapmayı düşünüyorum hep birlikte göreceğiz ne kadar sağlıklı olup olmadığını.

ben düşündüm böyle bir sistem ancak arasıra 1 den ikiye atarken girmiyor boşa giriyor boşa almaya çalışırken bazen çok oynuyorsun sistemi sürekli resetlemen gerekebilir diye düşünüyorum :)

Aynısından Ebay'den yeni sipariş verdim 20-30 gün arası geliyor. CBR 600F'e montaj yapacağım resimleri çekip detaylı anlatımını yeni bir konu açıp yapmayı düşünüyorum hep birlikte göreceğiz ne kadar sağlıklı olup olmadığını.

Lütfen sonucu bana da bildir....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar