Vites düşürürken ara gaz veriyorum ama motor kendini bi anlık öne atıyor debriyajla tam kombine bir şekilde yapamadığım için mişanzımanın ırzına geçersin, tabiri caizsse.
evetVites düşürürken ara gaz veriyorum ama motor kendini bi anlık öne atıyor debriyajla tam kombine bir şekilde yapamadığım için mi
fazla gaz veriyorsun demek ki.Vites düşürürken ara gaz veriyorum ama motor kendini bi anlık öne atıyor debriyajla tam kombine bir şekilde yapamadığım için mi
debriyajı tamamen çekersen ara gaz vermene gerek yok, vites çok rahat geçecektir.
www.motosiklet.net
quickshifter gaz verme olayını otomatik milisaniyeler içerisinde yapıyor, bu sistem gibi el ayarı olan varsa ara gaz verebilir, ancak gerek yok uğraşmaya.şöyle bir soru cevap vardı.. QS taklidi
DRFT L debriyaj ayarından sonra motor vites geçişleri vurmaya başladı
Drftl de debriyaj bastığımda tam salmiyordu debriyaj ayarı yapıldı ama şimdi bazen vites atarken zor salabiliyor ve tık diye vuruyor sebebi nedir bilginiz var mıwww.motosiklet.net
rahat ve yumuşak geçiş için debriyajı tam çekmeden, hafif kavramada bırakarak aragazsız vites geçişleri... sanırım üstte ekledigim bağlantıyı okumadınızdebriyajı tamamen çekersen ara gaz vermene gerek yok, vites çok rahat geçecektir.