Vites Dişlisi nasıl değişir ?

ya çok geç olacak ama çalışmanı ayakta alkışlıyorum.

:) Teşekkür ediyorum. Aradan geçen sürede motoru biraz daha kullandıktan sonra sattım.
Şu anda yeni sahibinde ve sorunsuz şekilde kullanmaya devam ediyor.

Bilgisine güvenebileceğim ve beni kazıklamayacağından emin olabildiğim bir usta bulabilseydim, bu topikteki maceraya girişmezdim.

İşi bilmez ve fahiş fiyat isteyen ustalar bizi kendi kendimizin ustası olmayı öğretti. :)

bu ustalar sayesınde bizde bişiler öğrenmeye devam ediyoruz. bende gy6 kodlu scooter motoru yenilemiştim ne sıtrese girdiyini tahmın edıyorum. allah arıza vermesın ama her arızaya kendım mudahale etmeyi seviyorum.
ExTReMa sık dişini askerlık 9 ay olaçak mış. :)

Hll vala iyi cesaret ve tabiki sonucuda mutlu bitmiş emegine saglık kazasız belasız surusler

bu ustalar sayesınde bizde bişiler öğrenmeye devam ediyoruz. bende gy6 kodlu scooter motoru yenilemiştim ne sıtrese girdiyini tahmın edıyorum. allah arıza vermesın ama her arızaya kendım mudahale etmeyi seviyorum.
ExTReMa sık dişini askerlık 9 ay olaçak mış. :)

Askerlik 9 ay olsa ne olur
En fazla 2 ay daha kalırım ankarada sonra biter :p

Aydogan hocam eline saglik valla hic bilmeden girilecek is degil ama alninin akiyla cikmissin isin icinden zamaninda.:rendeer:

Vay be aradan 1 yıl geçmiş ve ben şuan hala ankarada askerim :)
Hayırlı teskereler diliyorum Extrema usta. :rendeer: Mamak MEBS'temisin, yoksa etimesguttamı?

Amin :) Dediğin gibi arızaya müdahale etmekte insana bir mutluluk veriyor.
Mekanikle uğraşmak her zaman hoşuma gitmiştir. Küçükken dandik walkmenlerin içini açar geri toplardım.
Şimdi de elektronik ve mekanik tüm aletlerin içine müdahale etmeyi seviyorum. Bu yolda şimdiye kadar çok zaiyat verdim ama olsun, yılmadım. :)

Aydogan hocam eline saglik valla hic bilmeden girilecek is degil ama alninin akiyla cikmissin isin icinden zamaninda.:rendeer:

Sağolasın Jubaa :) , kazıkçı ve işten anlamayan ustalar bizi bu yola sevkediyor. Birde insan motoru toplayıp dağıtmaktan gocunmuyorsa bu iş zevkli bir hal bile alıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar