birkaç saat önce foto aktarmak için flash belleğimi abimin bilgisayarına taktım..fotoları aldıktan sonra kendi dizüstü bilgisayarıma taktım ama flash bellekteki dosyaların hiçbiri görünmüyor..dolu alan 1 gb yazıyor ama ne yeni yüklediklerim ne de diğerleri hiçbiri görünmüyor..sanırım abimin bilgisayarından virüs bulaştı..netten birkaç tane program buldum ama kurtaramadım...arkadaşlar flash bellekteki dosyaları nasıl kurtarıcam?? bildiğiniz veya daha önce kullandığınız program var mı??
Güzel kardeşim, Kill amvo virus denen oldukça küçük boyutta bu tür işler için biçilmiş kaftan misali bir uygulama var.
Bu programın kullanımı oldukça basittir. Diğerleri gibi bilgisayarına yüklemene gerek yoktur. Çift tık yeter ve sonrasını o hallediyor.
Usb'ni bilgisayara tak ve bu programı çalıştır. Tüm gizli klasörleri açacaktır dolayısıyla fotoğraflarınızda görünecektir.
Resimleri yada varsa argümanları klasör halinde değilde tek tek alman gerekli. Muhtemelen Win32 virüsü bulaşmış. Klasör halinde aldığın zaman sen içi dolu olarak kopyaladım zannedersin ama öyle olmayacaktır.
Bu kısmen işi çözeceği gibi, alacağını aldıktan sonra usb'ni biçimlendir.
Sonrada bilgisayarı taratırsın...