virajlara dikkatli dirin.

arkadaşlar yorumlar doğru hepinize katılıyorum
düşen sürücü acemi de olabilir ona da eyvallah
ama merak etmiyo değilim acaba bu forumda kaç kişi o acemi sürücünün yattığı açıyla viraja girmeye teşebbüs ediyo????

ya adam zaten trafiğin olmadığı bi yerde yapiyor belli acemi belki ama böle yerlerde öğrenmesi daha ii. trafikte yapsaydı allah korusun daha kotu olabilirdi

ama merak etmiyo değilim acaba bu forumda kaç kişi o acemi sürücünün yattığı açıyla viraja girmeye teşebbüs ediyo????

Sıkıyosa teşebbüs etsin Türkiye'nin yollarında:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Tebrik ederim on numara bir soru olmuş. :)

Ayrıca benim gözlemlediğim kadarıyla arkadaş gaz açma hatasının dışında bir de motordan gereksiz yere dengesiz bir şekilde virajın içine doğru yatıyor ve motorun dengesini bozuyor, tekrar tekrar dikkatli izlerseniz ne demek istediğimi anlarsınız...:cat:

evet çok doğru yerinde bi soru....
tr yollarında çok mümkün 1+ambulans 2+dr 2+hemşire neden olmasın....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ditdatli dirmesek düşeriz dimi..:p

kullanıcının viraja girdiği açıyla viraja giren bir enayi biliyorum şehir içi minübüsünün altına giriyordu dikkatli dirin diyoruz ama kime diyoruz :p
tr de böyle temizyol nerde yollar öyle biçimsizki toz toprağı geçtim kasisler tümsekler obiçim savuruyor böyle açıyla yatmaya kimse teşebbüs edemiyo açıkçası

Giriş doğru çıkış yanlış gazı açmadan önce motoru doğru dik pozisyona getirmeliydi öyle gazlamalıydı benim görüşüm.

şekilli düşmüş ben beğendim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben ona kırk sefer söyledim anlattım gösterdimde anlamamış gene düştü eeeee büyük sözü dinlemessen böyle olur:queen::queen::queen:Öğrenir merak etmeyin düşe kalka motorcu olur:queen::queen::queen:Gitti benim makina bee:queen:

Önündekine uymaya çalıştığı için kendi sınırını aşıp bu duruma düşüyor ,eğer yanlız viraja girseydi daha makul geçeceğini düşünüyorum ,zaten grup gezilerinde de sıkça rastlana şeyler bu tür vakalar değilmidir.

gazı vermesıne vermışte nıye soluonuz ulo orta yerde gaz bu nede olsa deyip geçmeyin ne çeşit gazlar var bır bılsenız adam acık havada boşluguna gelmış vurmuş adamın cahıllıgıne vurun:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar