Uzun bacaklar bi de arazi lastiğigeçmiş olsun. Gene çok temiz ve şanslı düşmüşsünüz hasarsız olmuş tüm olay. Bu lastiklerinizi sorgulamak için bir uyarı olabilir o lastiklerle tehlike devam ediyor hocam.Düşmeden önce motor yatmamıştı bile . Allah korumuş, geçmiş olsun.
burlar hep böyle attıkları asfalt 3-4 ayda buz gibi oluyo beton atsalar daha iyi
vayy,geçmiş olsun kardeş.ALLAH daha beterinden hepimizi korusun.ADANA'dan selam olsun.:king:
Geçmiş olsun hocam iyi ki süratli değilmişsiniz.
Geçmiş olsun, yağmurda mecbur kalmadıkça dar olan emniyet şerit çizgisine girmeyelim. yağmurda araçlardan sıçrayan tüm toz toprak çamur o çizgi dışına saçılıyor. Belki oradan lastiğe birşeyler bulaşmış ve kaymayı kolaylaştırmış olabilir.
Geçmiş olsun, Bende arkadaşa katılıyorum ve izlerken ne olsaydı bu adam düşmezdi diye düşünüp durdum; normal şeritte olsaydınız yine de düşebilirdiniz bunu bilemeyiz ancak sağa dönmek için çok daha az gidon hareketi olacaktı, ayrıca vites ve fren ne durumda videodan göremiyoruz onlarında etkisi olabilir
Gecmis olsun,ana yollardan baska bir yola ayrilirken kavsaklarda cok dikkat edin ister yagisli havalarda isterse normal havada.Agir vasita tonajli araclar kavsaktan dønerken cok yavas døndukleri icin asfalti tamamen buz pisti gibi parlak bir hale getirler bu nedenle asfalt gørevini gørmez ve cok kaygan olur.Benim tavsiyem kavsaklara girerken cok yavaslanmasi..(Denemek isteyen arkadaslar kavsak icinde durup ayakkabilari ile asfalti kontrol edebilirler).
Geçmiş olsun, virajla alakası yok. Bir şeyin üstünden geçerken kaydı motor, ne fren var ne viraj.