Ben bu kaza yapan arkadaşı izledim,motoruna olan sevgisini gördüm,o sevgiyi nerde görsem tanırım. Aynısı bende dr var. Sözün özü,motoruna çizik bile gelsin istememz böyle seven biri,kendinden önce motoru düşünür. Garip ama gerçek, mantıkla açıklanmaz. Kul yapısıdir,tamir olur sözleri mantıkla düşününce anlamlı. Bende aynı durumda ilk motoruma birşey oldu mu sorusunu refleks olarak sorarim.
Şimdi, bu kdr makinasina bağlı bir cocuk,hit almak popüler olmak utubeda daha çok izlenmek icin böyle birşeyi yapacağına kesinlikle inanmıyorum. Mevzu tamamen, zx6 ya kavuşmanın verdiği coşku ve kendine aşırı güven, oysa ki daha motoruyla anca 800 km ( zx 636 ile yoksa ninja300 de guzel km si var ) yapmış, 300 den 636 ya geçmiş,arada dağlar kadar fark var.
Dersini aldığını düşünüyorum. Bu vesileyle, cc yukselten arkadaşlar, motorunuzu iyice taniyin,5000-10.000 km bitirin, sonra yavaştan limitleri zorlamaya başlarsınız. 20 bin 30 bin km de 250cc 300cc kullansaniz 636 gectiginizde kendinize süre verin. Almışsınız zaten motoru artik sizde,keyfini çıkarın , sindire sindire lutfen...
Koskoca forumda bu konu başlığında en mantıklı ve dürüst yorumu siz yazmışsınız çok teşekkür ederim.Videoyu izledikten sonra belli ki kanalıma girip beni incelemişsiniz ve nasıl bir insan olduğumu anlamışsınız.Tekrar teşekkür ederim.
Gelelim ahkam kesen, suçlayan ve bilmeden pabuç kadar dilleri ile (pardon parmakları ile) yorum yazan reyislere

. Öncelik le Türk toplumunun dibe vurmasının en büyük nedenlerinden birisidir araştırmamak, öğrenmemek. Türk toplumunun dibe vurmasının en büyük nedenlerinden birisidir yargısız infaz yapmak.Türk toplumunun dibe vurmasının en büyük nedenlerinden birisidir her şeyi bildiğini sanmak.Türk toplumun dibe vurmasının en büyük nedenidir haset ve kıskanç olmak, çamur atmak...
Birileri demiş viraja öylemi girilir. Biliyoruz bizde hatamızı.Scooter ile 10.000km, 125 cc ile 4.000km, 300 cc ile 11.000km yaptıktan sonra geçtim ben bu motora.Kazamın sebebinin farkındayım.Motoru aldıktan 1 ay sonra başıma geldi bu kaza.Onun gücüne alışamadan, yeni motorla birbirimizi tanıyamadan aksiyona kalkışmam sonucu yaşadım bu kazayı.
Birileri demiş egolu.Nereden çıkardınız egolu olduğumu?Ne kendini beğenmişliğim vardır, ne hava atma özelliğim vardır.Ne isem oyum.Gelen eleştirileri olgunlukla karşılarım ammmaaaaaa tanımadan, bilmeden hakaret edercesine yorum yapanların beyinleri ile dalga geçerim kimse kusura bakmasın.
Birileri demiş kapatsın kanalını.1,5 yıldır youtubedeyim.Ne millete rahatsızlık veririm ne apaçilik yaparım, nede izleyen küçük kardeşlerime kötü örnek oluşturabilecek videolar çekerim.Bu camianın kralı rahmetli Barkın abimiz bizi yanına çağırıyorsa bir emek ve iş vardır ortada.Hayatta forumlarda, instagramlarda, facebooklarda yorum yapmaktan başka hiçbir gayesi olmayan insanlar bugün 46.000 aboneye hakkı ile erişmiş insan için bu cümleleri kurabiliyorlar

.
Birileri demiş şov amaçlı kaza yaptı.Youtubede izlenme kasmak için yapmış.Çok merak edenler için söyliyim.9 MİLYON İZLENMEM VAR.1,5 SENEDE YOUTUBEDEN TOPLAM ALDIĞIM PARA BU MOTORUN 1 PARÇA GRENAJINA YETMEZ!Üniversitede mimarlık bölümünde eğitim gören, ailemin tek çocuğu, hayvanlara insanlara kısaca yaşayan her canlıya saygısı olan bir insanım.Ailemden böyle gördüm.3 kuruş için ne canımı riske atarım ne de çok sevdiğim motorumun canını yakarım.
Beni tanımadan, bilmeden yorum yapan kişilere hayatta bir başarı elde etmelerini, insanları karalamamalarını ve yorum yaparken insanların kalplerini kırmamalarını öneririm.Tabi insan olan anlar bu söylediklerimi.Motorcunun motorcuya yaptığı bu hainliği şiddetle kınıyorum.Bu konu başlığı altında şahsıma edilen hakaret ve aşağılamaların aynını iade ediyorum. Ego bu ise evet egoluyum.İnsana insan gibi cevap verilir devamını siz getirin...