- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Magandanin biri marmara forumun az ilerisinde viraj varya hafif yukselen sonra alcalan tek bir aracin sigabilecegi ,
virajin ortasina gelmisken , arkadan dibime kadar girip tek seritli virajda sollamaya kalkti mecburen kenara kadar yanastim cunku önumdeki aracla takip mesafemi korumam gerekiyordu ,
ya dahada hizlanip önumdeki aracin dibine kadar girip takip mesafesini riske atacaktim.
( bu hayat bize verilmis bir hediye ) niye riske gireyimki )
Bunun yerine hemen yolun sagina yanasip devam ettim.
aracin gecmesine izin verdim. tipine baktim siyah kirli sakalli esmer genc bir lauktu.
Viraj hep bildigim viraj oldugu icin normal hizda girdim.
Yani demek istedigim siz siz olun ;
Derlerya viraj icinde iken ufuk noktasina virajin cikisina bakin ,
Yok kardesim arkaya daha cok bakin !
. bazilari saniyorki viraj icinde arac sollanmaz. Sen belki kurali uyguluyor olabilirsin. Ee maganda bu kurala uymayacagi icin hakli ama ölü olmak yerine haksiz ol ama canli kal. Bu yuzdende ozellikle virajlarda arkaya bakmayi ihmal etmeyin !!!
Cunku dusun viraj icinde arkaya bakmiyorsun ve arkandan gelen arac seni virajin ortasinda gecmeye calisiyor ve panige kapiliyorsun , ahaaa ya bariyere girecen ya karsi seride yada dusecen ezilecen.
Kaciniz viraj icinde arkaya bakiyor ? .arkaya bakin derken kafanizi cevirin demiyorum . aynadan bir saniyelik bakisiniz hayatinizi kurtarir.
Benden size hayati bir tavsiye yeni baslayan suruculere.
virajin ortasina gelmisken , arkadan dibime kadar girip tek seritli virajda sollamaya kalkti mecburen kenara kadar yanastim cunku önumdeki aracla takip mesafemi korumam gerekiyordu ,
ya dahada hizlanip önumdeki aracin dibine kadar girip takip mesafesini riske atacaktim.
( bu hayat bize verilmis bir hediye ) niye riske gireyimki )
Bunun yerine hemen yolun sagina yanasip devam ettim.
aracin gecmesine izin verdim. tipine baktim siyah kirli sakalli esmer genc bir lauktu.
Viraj hep bildigim viraj oldugu icin normal hizda girdim.
Yani demek istedigim siz siz olun ;
Derlerya viraj icinde iken ufuk noktasina virajin cikisina bakin ,
Yok kardesim arkaya daha cok bakin !
. bazilari saniyorki viraj icinde arac sollanmaz. Sen belki kurali uyguluyor olabilirsin. Ee maganda bu kurala uymayacagi icin hakli ama ölü olmak yerine haksiz ol ama canli kal. Bu yuzdende ozellikle virajlarda arkaya bakmayi ihmal etmeyin !!!
Cunku dusun viraj icinde arkaya bakmiyorsun ve arkandan gelen arac seni virajin ortasinda gecmeye calisiyor ve panige kapiliyorsun , ahaaa ya bariyere girecen ya karsi seride yada dusecen ezilecen.
Kaciniz viraj icinde arkaya bakiyor ? .arkaya bakin derken kafanizi cevirin demiyorum . aynadan bir saniyelik bakisiniz hayatinizi kurtarir.
Benden size hayati bir tavsiye yeni baslayan suruculere.