VİRAGO 535 orjinal egzoz arıyorum..

selamlar arkadaşlar..başlıkta da belirttiğim gibi 1998 model virago 535 için orjinal egzoz aryorum..

öncelikle belirteyim derdim ses filan değil...sadece orjinal olan ve üzerinde gerekli onay yazıları olan bir egzoz arıyorum...
nedenine gelince bu onay yazıları olmayınca egzoz orjinal değil diyerek muyeneyi onaylamıyorlar...:pr::pr::pr:

elinde viragosu olan ,çıkma egzozu olan,kısa süreliğinede olsa emaneten verebilirim diyen,bende çıkma var satarım diyen,havalar soğuk zaten binmiyorum al benim egzozla geç diyen,beni muayeneden geçirmek isteyen dostlarıma duyurulur..

not..biraz aciliyeti bulunmaktadır..bir hafta 10 gün içinde bu işi bitirmem gerekli...
tekrar ediyorum..üzerinde onay yazıları olması gerekiyormuş...olmazsa olmazmış...:pr::salut:

jr.

bu yeni mi çıkmış?

benim marauder'ın eksozu da orijinal değil ama bu yaz sorgusuz sualsiz geçtim.

Bence başka bir istasyonda deneyin. Zira ben 2 senedir orijinal eksoz arıyorum.

malesef muayene tekrarı aynı istasyonda yapılabiliyor..başka istasyona şansımız yok..
hayır bunun sesi çok kıstır gel deseler gam yemem...
neymiş üzerinde gerekli damgalar yazılar v.s yokmuş....o yüzden geçmemiş..orjinalini tak diyorlar...

Abi Zeytin burnu karizm amotor fatih kılıçlı ve izmir motorcu mehmet demir arasında fiyat araştır bunlardan çıkar tahminim..ama tuzlu olacağı kesin ben volant için 400 tl para ödedim 1 ay önce haberin ola :)))

Dragstar egsozu uysa yedek var ödünç veririm ama uyacağını tahmin etmiyorum..

bende tahmin etmiyorum ama içimde de emek kalsın umut kalmasın fırtınaları esmiyor değil hani...

olma imkanı olsa kendi motorumun borularını keser flanş yapar senin egzoza zarar vermeden bağlantılarını ayarlar,işimi görür ,sonrada teşekkürlerimle geri verirdim..kendi motorumu sonra nasılsa bi ara hallederim.

Kocaeli İl Temsilcisi
malesef muayene tekrarı aynı istasyonda yapılabiliyor..başka istasyona şansımız yok..
hayır bunun sesi çok kıstır gel deseler gam yemem...
neymiş üzerinde gerekli damgalar yazılar v.s yokmuş....o yüzden geçmemiş..orjinalini tak diyorlar...

bu ne biçim iştir ulem ne damgası arıyorlarmış hay allahım yaaaa yeni adet mi çıkmış ????:silent:

valla çıkmış sanırım kanka...ne halt yiyeceğim onu düşünüyorum..
sitemizden de ses seda yok...:pr::pr:

Ağır kusur mu şimdi bu samet abi. Olmaz öyle şey ya. Ne zamanda beri egzoz onayına bakıyorlarmış. İyice sınırlarını aştı bunlar kıllığına falan mı yapıyorlar?

str gitsinler y....lar her bölge kendine göre keyfi uygulama yapıyor.müdürlükle görüş kaçtane motorun egzozunda damga varmışta kontrol ediyorlarmış.avrupadaki tüv'de bile öyle sacmalıklar yok.

Son düzenleme:
valla bir forumda okudum..dün yazmış biri...
pejo 106 ile gitmiş muayeneye...egzozların orjinal değil demişler onada...
değiştirmis susturucuları..bu seferde egzoz borularına hafif kusur yazmışlar...

tuvturke mail attım ama ses seda yok malesef..yönetmelik diyor..adam direksiyon kilidine bile bakıyor..sanane kardeşim benim direksiyon kilidimden?? olmazsa yada bozuk olursa motosiklet güvensizmi oluyor??adamı üstünden mi atıyor???

neden onay damgasını mevcut egzosuna kendin yazmayı düşünmüyorsun?

Aslında onay damgası yada adı herneyse böyle birşeyin varlığından bile haberdar değilim ancak orjinal egzosun neresinde ne yazıyorsa aynılarını kendi egzosun üzerine sanayide egzosa zarar verdirmeden yazdırabileceğini düşünüyorum

düşünmedim değil...
ama silindirik bir cisme yazıyı düzgün yazacak pantograf ve ustasını bulamadım...birde yazıların tamamı olduğu şekliyle lazım bana..birisi yazsa buraya iyi olacak...en son çaremde o olacak zaten.....

düşünmedim değil...
ama silindirik bir cisme yazıyı düzgün yazacak pantograf ve ustasını bulamadım...birde yazıların tamamı olduğu şekliyle lazım bana..birisi yazsa buraya iyi olacak...en son çaremde o olacak zaten.....
Üstadım oraya ''alın size damga'' yazdır böyle italik,el yazısı gibi. :) Emin ol kimse okumayacaktır.Ya da Yamaha yazdır,sonra 3-5 numara salla.:) Sanki içeriğini anlayabilecekler.Çok garip insanlar ya.Bunların yapmaları gereken sese bakmak,gaz çıkışına bakmak...Yanlışmıyım?

haklısın tabi..diyorum ya adam bana deseki ses çok yüksek susturucunu değiştir...amenna...
açıkçası bende şikayetçiyim ama aslında çokda aşırı bir sesi yok..yinede kısmaya çalışıyorum..
sanırım motordan hele chopperden hiç anlamayan birine denk geldikki,bunların biraz sesli olduğunu bilmediğinden hemen gitti birine sordu o da tabi orjinal değil olmaz dedi..öbür adam motorun sesini bile duymadı...
ne desek boş,onların borusu ötüyor malesef....

Üstadım oraya ''alın size damga'' yazdır böyle italik,el yazısı gibi. :) Emin ol kimse okumayacaktır.Ya da Yamaha yazdır,sonra 3-5 numara salla.:) Sanki içeriğini anlayabilecekler.Çok garip insanlar ya.Bunların yapmaları gereken sese bakmak,gaz çıkışına bakmak...Yanlışmıyım?

Bizim motorlarda muayene egzoz emisyon pulu istiyor muydu?

hayır istenmiyor....buna eminim...

Hüseyin sen denk gelsen de bu ihtiyar amcaya bir sorsan orjinal egzoz ondamıdır filan..
bide onda duruyormuş,,alırmışız ondan....

meşhur namık ne demiş???
hayalle yaşayana 1, yaşamayana 2....:pl::queen:

nerelerden medet umuyoruz artık yahu...:pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar