Yamaha Virago 250 Kullanıcıları

Motosikleti
XV250 - FZ6
virago 250'de kronik regulator (konjektor) sorunu disinda bir sorun yok. O da cok onemli bir sorun degil, cozumu var.
Mondial'in Buccaneer diye bir motoru var, aynı virago motorunun kullanan guzel bir motor. Baslangic icin ben olsam ona bir bakardim.

Keşke Yamaha tekrar ithal etmeye başlasa virago'yu, Honda da Rebel motorları getirse, super olurdu.

Bir de ekleme, eski model motor alırsanız, deposunun delinme ihtimali var. Ben depoyu degistirmek zorunda kalmistim, tamir de olmuyor.

Son düzenleme:
virago 250'de kronik regulator (konjektor) sorunu disinda bir sorun yok. O da cok onemli bir sorun degil, cozumu var.
Mondial'in Buccaneer diye bir motoru var, aynı virago motorunun kullanan guzel bir motor. Baslangic icin ben olsam ona bir bakardim.

Keşke Yamaha tekrar ithal etmeye başlasa virago'yu, Honda da Rebel motorları getirse, super olurdu.

Bir de ekleme, eski model motor alırsanız, deposunun delinme ihtimali var. Ben depoyu degistirmek zorunda kalmistim, tamir de olmuyor.

Regülatör halledilir hocam, en kötü yurt dışından getiririz taş çatlasın 2 hafta alır. Çözümsüz sorunu yoksa güzel. Depo da masraflı ama basit bir sorun.

Benim elimden tamir işleri gelir ama motosiklet konusunda henüz kendime güvenmiyorum, anca köydeki cbf'i falan söker toplarım. Alacak arkadaşımın elinden hiç gelmez. Eski bir cruiser ile ustaların eline düşmek istemem. 1200cc harley'e biniyormuşuz gibi acımasız fiyatlar ile karşılaşırız büyük ihtimalle. Hyosung'da parça problemi yok diyorlar ama bariz var gördüğüm kadarıyla. Pert motorlardan parça toplayacak hale gelmiş kullanıcıları.

Honda güzel bir blokla modernize edilmiş rebel 500 getirse cruiser düşünmeyen ben direkt alırım motosikletimi satıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar