viper 1/musti81/xxxxx/watercolours/khutuck'ün hareketleri sizi rahatsız ediyormu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yiğitlerim... atılın... türkçe bilmeyen eyong'u bana bırakın. onunla bizzat ben ilgileneceğim... nıhahahahaha.

wo? biri çay mı dedi? sizi şöyle baş köşenin yanına alalım. baş köşe benim, kimseye bırakmam.

çay wtr.ım taze taze tavşan kanı mübarek azıcıkda asit kattım içine cola havası versin diyeee ne köşesi sen başımın üstündesin bırak köşeler onların olsun:queen:

x...x in çayına bi kaşık pasiflora karıştırdım anlamadan içti birazdan sızar sabaha da dinç uyanır gider sınavına merak etmee :p

gerçi sınavı kaçırsa daha da sevinir. böylece bir sene daha masa üstünde oynamak için zaman bulur.

kaçırmasa da ondan başarı beklentimiz yok alemlerden derslere pek zaman ayıramadı malum :)

Super Moderator
watercolours' Alıntı:
ben hep kostümlüyümdür, omzumu nereden gördün? gören de çıplak çalışıyoruz zannedecek.
vader0qq.jpg

Hadi ordan...Bir de konu değişmiş, kaynamış...
Son zamanlarda göbek falan da büyüdü, gelişti tamam da, maziyi de unutmayalım unutturmayalım...:queen: :queen: :queen:

bugun watercolours un kırlı camasırları dokuluo sureklı etrafa(yada ben yenı goruyorum:)

o gördüğünüz foto bir komplodur. adımı lekelemek için piyasadan dandik bir maske bulunarak böyle bir poz verilmiştir. işte çekimin öncesindeki hatıra pozu. gizli arşivlerden buldum. bu yüzü tanıyor musun olcan138?

srevenge37yc.jpg

watercım şu ışın kılıcını bi ödünç versene karpuz kesicem hayatım...mmeeeeavvv...:queen:

o kılıç benim değil. bunun kırmızısının kodu EF554B. ı-ıh. kesinlikle benim değil. bakıyom da tekrar nefes almaya başlamışsın.

sen ışın kılıcını çocuk oyuncaı mı sandın meteeeeeee senin gücün yetmez onu idare etmeyeeee wtr.a itaat eder o bi tek başka ellerde dokunana bomba etkisi yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar