Vintage ekipman önerisi (triumph t120)

Selamlar arkadaşlar,

Triumph bonneville t120 için bir kombin yapmak istiyorum kafamda bir kaç model var. Ancak bu forumda çok değerli, çok tecrübeli arkadaşlar var. Tavsiyesi olan şu kasklara şu montlara da bak diyen olur mu? Henüz hiç bir ekipmanımı almadım. Eldiven bot dahil alacağım. Hatta eşim içinde alacağım. Hasanpaşa da eskiden bayağı bir çeşit olurdu ancak şimdilerde nasıldır bilmiyorum 5-6 yıldır her şeyi satıp bırakmıştım ancak durduramıyorum kendimi ve artık kafama koydum.

Kafamda ki kask arai concept xe (renk çeşidi ülkemizde kısıtlı biraz) , Bell bullit (çok zor bulunuyor), Scorpion exo hx1 (yeni öğrendim ama fena değil gibi testleri)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Selamlar arkadaşlar,

Triumph bonneville t120 için bir kombin yapmak istiyorum kafamda bir kaç model var. Ancak bu forumda çok değerli, çok tecrübeli arkadaşlar var. Tavsiyesi olan şu kasklara şu montlara da bak diyen olur mu? Henüz hiç bir ekipmanımı almadım. Eldiven bot dahil alacağım. Hatta eşim içinde alacağım. Hasanpaşa da eskiden bayağı bir çeşit olurdu ancak şimdilerde nasıldır bilmiyorum 5-6 yıldır her şeyi satıp bırakmıştım ancak durduramıyorum kendimi ve artık kafama koydum.

Kafamda ki kask arai concept xe (renk çeşidi ülkemizde kısıtlı biraz) , Bell bullit (çok zor bulunuyor), Scorpion exo hx1 (yeni öğrendim ama fena değil gibi testleri)

Triumph Bonneville T120 alabilecek olsam ekipmanı buralardan bakmam, yurtdışına giderim, hatta atlar Almanya'ya gider oradan seçer beğenir alırım hatta vize sorunu olmasa ingiltereye giderim. Sürüş tarzı olarak adventure tarzı motorları seviyorum ama şekil olarak çok sevdiğim bir motordur.

tommygun'un bahsettiği deri montu beraber sürüşlerimizde onun üzerinde bir çok kere gördüm, deri montlara karşı önyargım oun sayesinde kaybolmak üzere, hatta önümüzdeki baharda eşime komple ekipman almak için Selanik'e gitme planımız var o arada kendime de yeni bir kask bri br kaç parça ekipman alma niyetim var, o mağazada beğendiğim bir deri mont bulursam, üzerime deneyip hah oldu bu diye içime sinerse fiyatına bile bakmadan alacağım.

Kardeşimde de İstanbulda motosiklet için deri mont üreten birine yaptırdığı bir mont var onun tipini de çok beğeniyorum, nereden aldıysan beni de o dükkana götür dedim geçtiğimiz haftasonu ama adam mont üretme işini bırakmış, kardeşim geçenlerde aramış adam ben o işleri bıraktım pimapen işine girdim demiş. Kötü oldu, bu ülkede iyi ustalık para kazazandırmıyor.

Bonneville gibi bir motora sakın revit/dainese/klim falan gibi tekstil montlarla sürmeyin, beni üzmeyin. Deri mont yakışır o motora. :)
(Tabi ki burada latife ediyoruz, kimseye onu giyme bunu giy demek haddime değil, aman yanlış anlaşılmasın)
Kazasız belasız, bol gülümsemeli sürüşler dilerim.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
The Biker Jeans diye bir Türk markası var. Retro ekipmanları da var bakmanızı tavsiye ederim. Kaliteli ürünler satıyorlar. Belki hoşunuza giden bir şey çıkar.

Ben retro olarak dainese blackjack mont kullanıyorum.
Renk alternatifleri ve kadın modeli de var.
Aynı modelin retro eldiveni de var.

Kask olarak arai concept x , shoei glamster , hjc v10 gibi retro kasklara bakabilirsiniz.

Sahibinden'e Biltwell yazın, Gringo ve Lane Splitter modelleri sıfır olarak var. Gringo'lar Bullitt'ten rahatlar aslında. Bende ikisi de var. Scorpion'un retrolarına gözlük girmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar