Vınnn alıym diyorum hangisi iyidir ???

Selamlar.
yeni taşındığım eve telefon bağlatmadım ihtiyacım da yok. ttnet adsl istemiyorum o yüzden boşu boşuna telefon sabit ücreti ödemek anlamsız.
şu 3g modemlerden alsam turkcell vodafone,avea hangisi iyidir hangisini tavsiye edersiniz limit hız vs. anlamında ???
bilgi verirseniz sevinirim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vodafone iyi fiyat olarak..Hizmet kaliteside iyidir..

fiyat olarak birbirlerine yakın sayılırlar ancak ben işyerinde avea kullandım ve memnun kalmadım çekme sorunu var çok yavaş bağlanıyor.bunalabilirsiniz :(
vodafane yada turkcell olabilir ancak hangisi olursa olsun 1-3 gb tercih etmeyin turkcell 4 gb yada vodafone 5 gb yeterli olacaktır.(hem upload lar hem download lar kotaya dahildir.bu yüzden diğerleri yetmez)
alırsanız biraz daha ileriyi düşünüp modemin bağlantı hızı 7.2/2.0 mbps den aşağı almayın bağlantı hızı 3.2 mbps olanlarıda var
ben turkcell kullanıyorum memnunum farklı yerlerde internete bağlanmak isteyen ve şehir şehir dolaşanlara gayet uygun

Son düzenleme:
Birden farklı yerde (iş ve ev gibi) internet kullanmanız gerekmiyorsa 3G çok da mantıklı değil. Hem yavaş bağlanacaksınız (merkezi yerler harici çoğu yerde 2G olarak çalışır), hem de daha fazla para ödeyeceksiniz. Kampanyalar harici limitsiz adsl'in 45 TL + 8 TL (tam bilmiyorum) sabit hat ücreti olduğunu düşünürsek bu paraya ancak kotalı ve hızı stabil olmayan bir imobil internet sahibi olabilirsiniz.

bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. bugün vodafone dan bilgi alayım ona göre karar vereyim en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar