Videonun sonundaki motorcuya bakın :D

Millet 30dk sipariş yetiştirememekten şikayetçi, arkadaş paketçiliğin kurallarını baştan yazmış dönüyor :mrgreen:

Benim tek samimi bulduğum 7 aydır sevişmeyen arkadaş :cherry:
Ötekiler sallıyor gibi.
Eğer Türkiye'de bu kadar çok sevişebilen insan varsa ve hepsi bunu rahat rahat söyleyebiliyorsa, şu an çok daha mutlu bi ülke olmamız gerekirdi:)

Ötekiler sallıyor gibi.
Eğer Türkiye'de bu kadar çok sevişebilen insan varsa ve hepsi bunu rahat rahat söyleyebiliyorsa, şu an çok daha mutlu bi ülke olmamız gerekirdi:)

Üstad belki onlarca-yüzlerce kişiye sordular. Bunlar söyleyebilenler. :) Zaten mutlu bir ülkeyiz baksana kimsenin bir şeye sesini çıkardığı yok :king:

Evli, Sevgilisi olan 2 dk rahat durabilen bir türk erkeği var mı acaba ?
60 yaşında ve ilaçlara bağışıklık kazanmış dedeler hariç :p

Çok güzel cevaplar çıkmış ama saate bakmam gerek diyenle son motorcu favori :thumleft:

Ötekiler sallıyor gibi.

Biz mutluyuz zaten.. sen mutlu değilmisin? :flower:

uzun zamandır sevişmeyen arkadaşları spiker bayan mutlu etmeli bence çok merak ettiklerine göre

nerden anladınız diyo adam :D pizza götürme ayağına iki uğramış belliki :D

Çalıştığı pizza dükkanı pis bir kumpasın içinde desene :) Adam sevgilisini arıyor, çalıştığı yerden eve pizza siparişi vermesini istiyor ve pizzayı teslim etmek bahanesi ile mercimeği fırına veriyor :) Sonrada çok meraklı bayan spikerimize yakalanıyor. İki tekerin ekonomisi, hızı ve pratikliğini de es geçmemek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar