Video İndirme Programı (Acil,Lütfen!)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar;
Özellikle youtube sonrasında da google videolarını indirebileceğim bir program var mı bildiğiniz?

Mümkünse "Sanırım şu program işine yarar" şeklinde cevaplar gelmesin çünkü dört saattir kardeş,akraba,arkadaş tavsiyeleri bu yönde ve hepsinin tavsiyesi olan programlar sorunlu çıktı.

"Kesin olarak bu işe yarar" dediğiniz programlara kapım ardına kadar açık ve ayrıca çok teşekkürler şimdiden.

Herkese hayırlı akşamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılıyorum , kullanıyorum netvideohunteri , gayet başarılı.

Videhunter sitesinden install diyorum sayfa ie,chrome,firefox üzerinden hata veriyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------

Firefox kullanıyorsan youtube için kesin olarak bu işine yarar.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/easy-youtube-video-downl-10137/
youtube harici videolar içinse yine firefox eklentisi olan netvideohunter işini fazlasıyla görür.

Hocam link ie,chrome,firefox üzerinde ölü,çalışmıyor.

İnternet Download Manager kullanıyorum,harika bir program....youtube den facebook tan izlediğin her türlü videoyuda sayfalardan direk indirebiliyorsun...

freecorder diye mozilla eklentisi var izlediğiniz her videoyu indiriyor. kaydederken mp3 olarakta kaydedebilirsiniz.

google programlarını severim o yüzden orbit i kullanıyorum ücretsiz reklamsız sistemi yormuyo lakin explorer dısıda iyi adepte olmuyo şaşırtıcıdır google yapmış üstelik choremede izleme yapmıyo hahah:D

Firefox ta araçlar>eklentiler bölümünden arayarakta indirebilirsiniz
Deneme olarakta bunu indirebilirsin :cherry:
[YT]4zjXr6Qnpcw[/YT]

Son düzenleme:
bilgisayarına hiç program yükleme

www.keepvid.com sitesini aç

bar kısmına bağlantı linkini kopyala download a bas ister 480p ister 720p - 1080p çözünürlüğü seç video gelsin:cat:

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
firefox a eklenti olarak downloadhelper i kur....
izlediğin tüm videoları, filmleri, dinlediğin şarkıları, gördugun resimleri hepsini de indirirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar