Videoyu kesip diger video ile geçiş efekti ile bireştirip müzik filan ekleyebiliyorum dimimovie maker ile denemiştim. İllallah çektirdi.
Araştırırken "camtasia 8"'i buldum. Genelde gamer'lar falan kullanıyor.
Program küçük 250 mb yaklaşık. Tavsiye ederim. Fazla yormuyor cpu'yu kayıt dışında.
Videoyu kesip diger video ile geçiş efekti ile bireştirip müzik filan ekleyebiliyorum dimi
Beyler merhaba,
Bu gopro ve sony nin programlari ucretsiz mi?
movie maker ile denemiştim. İllallah çektir
di.
Araştırırken "camtasia 8"'i buldum. Genelde gamer'lar falan kullanıyor.
Program küçük 250 mb yaklaşık. Tavsiye ederim. Fazla yormuyor cpu'yu kayıt dışında.
Camtasia 8 windows 10 'la uyumlumu? Yada win10'la yumlu olan bir program varmı?
Teşekkür ederim yarın yükleyeyim sana da dua edeyimDenedim hocam windows 7 de de kullaniy
orum.
W10 da da calisiyor.
Hatta w10 da daha iyi calisiyor. Islemcim daha iyi ondan da olabilir.
BEnde de Kamera olarak GoPro HERO var, studio programı da var, lakin GoPro'yla çekilmiş videoları kendi studio programı tanımıyo, nasıl bir saçmalıktır anlamadım, "import new files" yaptığımda kendi çektiği videoyu seçiyorum, Studio programı sisteme almıyor, enteresan bir durum var, GoPro videoları "mp4" formatında kaydetmesine rağmen Studio programında All SUpported Files"'ta "mp4" seçeneği yok, fikri olan var mı acaba?
After effects önermem, üst seviye yazılımdır kullanımı zordur. Görüntü üzerine odaklanmıştır altına koyduğun müziğin senkronizasyonu için her seferinde ram üzerine render alman gerekir. Yazdığın işlem (kaba edit) Premiere'de yapılır. +Pahalıdır aylık 220 lira
Ekran görüntüsü de yakalayacaksan camtasia olabilir.
Sadece kaba edit için alternatif lightworks ; https://www.youtube.com/watch?v=O7ea7DsbGuA
( action cam videolarının editlenmeden önce mercalli'den (stabilizasyon) geçirilmesini tavsiye ederim)