- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
şile yolları ve koyları.Ben de çok beğendim. Başarılı olmuş. Burası neresi? Güzel bir yermiş.
Benim hobim ama gençliğimde parasız zamanlarımda fotografçılık ve otomobil dergilerinde üç beş yazı yazmışlıgım vardır. 25 yıl evel yanlızAbi bu eğer senin hobin ise tebrik ederim, kompozisyon, sahne, ölçekleme çok başarılı. TRT belgeseli tadında ki ben başarılı bulurum hep.
Dinamik ışığa, hareketli cisimlerde shutter speed'e(motor soldan sağa giderken mesela bulanıklaşıyor), diyafram kullanmaya biraz daha aşina olursanız en az piyasadakiler kadar güzel bir film çıkarırsınız. Nereye bakacağını bilmek zaten işin %70'i. Onu çözmüşsünüz belli.
Accık, color grading, mist effect ile sinema filmi sahnesi bile çıkar. Unutmadan, 21:9'u da denemenizi öneririm, o da çok etkiliyor izleyici tarafından bakılınca.
Kdenlive, Clipchamp, Capcut, imkan varsa Adobe Premiere ile tertemiz işler çıkarırsınız. Ben Clipchamp özellikle kullanması aşırı basit bir program. Kdenlive çok daha fazla alet-edevat sunan ücretsiz bir program. Elinize sağlık.
kompozisyona hakimim ama ne yazıkki ekipmanlar yeni eski alıştıklarımız gibi değil heryerde bir düğme bir yandanda dron uşuruyorsun zor iş valla bununla güzel işler yapanları kutluyorum