Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir denem videosu çektim bir bakim bakim. Seslendirme yapay zeka ben seslendiriceğim ama mikrafon gelmedi anasını satim.
Paramızlka rezil olduk kepaze olduk. drone işe yarıyor ama. Motora takılı aksiyon kamerasıda lazım. lan aslında bana bir tane kameram ve arabası lazımda neyse.
Dalga geçmek serbestir ama adam gibi dalga geçin yaratıcı olun dalga geçerken
Eline sağlık çekim güzel belgesel tadında doğa görüntüleri , motosiklet adına beklentim vardı az olmuş yeni çekimler bu siteye özel olsun , birde toprak yolda azcık daha hızlı süreydin yav sukuturla da o hızla rahat geçilirdi oralar..
ben sürerim Nikide şerefsiz çin işi dron takip edemiyor 30 u geçince. bir kaç kere denedim hop durdu beni kaybetti. 1 saat denedim 1. Haysiyetsiz dron. Oysaki 60km hıza rahat çıkıyor ama daha üüst modelini alalım diye bunda tracking özelliğini yeter lan bunlara diyip kısmışlar kitapsız çinli.
hatta dalga geçermişçesine bisikelt olarak algıladı beni.
Eline sağlık çekim güzel belgesel tadında doğa görüntüleri , motosiklet adına beklentim vardı az olmuş yeni çekimler bu siteye özel olsun , birde toprak yolda azcık daha hızlı süreydin yav sukuturla da o hızla rahat geçilirdi oralar..
napim yani gelin yardım edin, kullansın birisi dronu ben geçim zıplatırımda hoplatırımda YAPMADIGMIZ ŞEYLERMİ BUNLAR KEH KEH KEH
gidona dikkat ettinizmi bir Burak yok orda Gs gidonu gibi oldu herşey var üstünde. Bu arada 2:04 de kaybettiğim kalkış padini nerde kaybettiğimde kabak gibi görünüyor birileri ordan gçerse alı versin
Video güzel, mikrofon olarak doğrudan dji mic alman daha güzel olur. Aynı ekosistemde daha rahat çalışıyor. Bir başkası çekmeli birde drone ile. Yoksa tracking ile düzgün sonuç almak zor.
Video'nun tamamı kendi çekimin mi yoksa stock görüntüler içeriyor mu? Eğer içermiyorsa ilk başta yürüyen genç arkadaşımız düz taban. İçe basıyor. Ortopediye gidin. Eğer stock görüntülerse iyi seçmişsin. Çok uyumlu olmuş. Yok değilse çekimler gayet başarılı.
Antrapoz konusuna gelirsek, Harley bakıyor musun? Ultra falan olması lazım ama? Bakmıyorsan sıkıntı yok. Vakit var demektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
He birde benim drone'da telefonla da takip özelliği vardı. Ama eski bi model benimki. Fly More combo'mu ne almıştım (Kumandalı olan) ama telefondan da yapabiliyordu. Birde benim drone daha düşük bir model muhtemelen bunun kumandasına bakınca. Belki daha Prof makine diye koymamışlardır. Gidonda kumandayla gezmene gerek kalmayabilir.
Video güzel, mikrofon olarak doğrudan dji mic alman daha güzel olur. Aynı ekosistemde daha rahat çalışıyor. Bir başkası çekmeli birde drone ile. Yoksa tracking ile düzgün sonuç almak zor.
Video'nun tamamı kendi çekimin mi yoksa stock görüntüler içeriyor mu? Eğer içermiyorsa ilk başta yürüyen genç arkadaşımız düz taban. İçe basıyor. Ortopediye gidin. Eğer stock görüntülerse iyi seçmişsin. Çok uyumlu olmuş. Yok değilse çekimler gayet başarılı.
Antrapoz konusuna gelirsek, Harley bakıyor musun? Ultra falan olması lazım ama? Bakmıyorsan sıkıntı yok. Vakit var demektir.
O benim ufak oğlan, evet çok değişik yürüyor annesine diyorum hep. Randevu alim doğru söylüyorsun. Bütün çekimleri ben çektim stock görüntü yok.
karadaki çekimler iphone 15pro ve dji gimbal ile ama çok sevmedim. Rahat kullanımı var ama bir video kamera gibi rahat edemedim manuelde.
Onuda değiştiriceğim belki dji pocket alırım. motorun kamerasıda Chigeenin orjinal kamerası 1080p birşey o yüzden bütün film 1080p yaptım normalde herşey 4k. onuda dji almak lazım tabi mikrofonuda ki eko sistem tam olsun dediğin gibi.
Bu dronu cidden biri kullanmalı ama bir fotografçı gözü olmalı kompozisyon yapabilmeli ben bunu yapabiliyorum gençliğimde meslek olarak icra ettiğim için ama öyle bir arkadaşım yok varsada droneardan anlamıyorlar. saçma sapan gidona bagladım zor oluyor öyle. en son bir yere uçurdum sabit bıraktım en azından kompozisyonla yırtarım diye mesela onlar iyi oldu ama tracking olmuyor bir göz yolda bir göz konrolde
Ve evet henüz harley bakmıyorum ama harleyli arkadaşlarımın sayısında belirgin bir artış var
Abi ben perspektifini çok beğendim açıkçası. Devam etmelisin.
Düztabanlık bende de var. İçeri basma kaynaklı çok daha çabuk yorulur. Uzun koşamaz falan. Ortopedik ayakkabı kullanmalı her zaman. İzmirde kifidis diye bir mağaza var. İstanbulda da olmalı aynı mağaza. Ayağın ölçüsünü alıp birebir uyumlu tabanlık yapıyorlar.
Şimdi telefondan kntrol edilebiliyor ama şöyle bir durum var wireless drone uzaklaştıkça gücünü yitiriyor görüntü alamıyorsun. Bu drone la ben 5 km uzağa uçtum hala akıcı görüntü veriyordu bu kontrol ekranıyla. daha güçlü bir radyo dalgası var sanırım.
Birde herşeyi otomatik çekmişim renklere ayar yapamadım d log çekmek lazımmış onuda düzelttim akşam evde. drone şimdi tam istediğim kıvama geldi. Aksiyon kameralarınıda aldımmı çok güzel videolar çıkıcak eminim. Sizlerin arzu ettiği kokpit görüntüsü falan anca onlarla olur.
Eline sağlık @kamyoncumemo. İçimiz açıldı görüntüler güzel. Edebiyat da var. Daha ne olsun?
Bu arada drone görüntüleri cam gibi ama Chigee'nin kamerasından olan görüntüler (benden mi bilemedim) drone görüntülerine göre bayağı bir bozuk gösterdi. (Youtube HD olarak ayarlıydı, yine de iyi değildi görüntü...)
360 kamera içinde topcase'e şunu yapıştırdım. Çeşitli takılacak aparatalarda var koruma demirine bir kaç takacak seçenek oldu kısacası. He video çekiyor muyum? Uzun zamandır uğraşmadım.
Bir taktik daha söyleyeyim, çift mikrofon kullanıyorum (2x Dji Mic mini) Mikrofonun biri montun sırt cebinde duruyor. Egzoz sesini alıyor. (Deri ceketin iç cebide olur) Diğerinide kask pedinin içine koyduğum mıknatıs sayesinde güvenle taşıyabiliyorum. Onu da gösteririm eve geçince. Sesi mono olarak ayarlayıp düzenlerken sesleri üst üste getiriyorum. Stereo olarak ayarlanırsa konuşma sağdan egzoz soldan gelebilir mesela. Gerçi düzenlenirken basitçe ayarlanırda yinede sonradan uğraşmaya gerek kalmaz.
360 kamera içinde topcase'e şunu yapıştırdım. Çeşitli takılacak aparatalarda var koruma demirine bir kaç takacak seçenek oldu kısacası. He video çekiyor muyum? Uzun zamandır uğraşmadım.
Bir taktik daha söyleyeyim, çift mikrofon kullanıyorum (2x Dji Mic mini) Mikrofonun biri montun sırt cebinde duruyor. Egzoz sesini alıyor. (Deri ceketin iç cebide olur) Diğerinide kask pedinin içine koyduğum mıknatıs sayesinde güvenle taşıyabiliyorum. Onu da gösteririm eve geçince. Sesi mono olarak ayarlayıp düzenlerken sesleri üst üste getiriyorum. Stereo olarak ayarlanırsa konuşma sağdan egzoz soldan gelebilir mesela. Gerçi düzenlenirken basitçe ayarlanırda yinede sonradan uğraşmaya gerek kalmaz.
iş yerinde olduğum için ses kapalı izledim mecbur, o yüzden mikrofunun olmaması beni pek etkilemedi.
ama emeğine sağlık, videonun teması çok güzel olmuş. biraz daha bu konuda geliştirirsen gerçekten güzel işler çıkarırsın.
Abi bu eğer senin hobin ise tebrik ederim, kompozisyon, sahne, ölçekleme çok başarılı. TRT belgeseli tadında ki ben başarılı bulurum hep.
Dinamik ışığa, hareketli cisimlerde shutter speed'e(motor soldan sağa giderken mesela bulanıklaşıyor), diyafram kullanmaya biraz daha aşina olursanız en az piyasadakiler kadar güzel bir film çıkarırsınız. Nereye bakacağını bilmek zaten işin %70'i. Onu çözmüşsünüz belli.
Accık, color grading, mist effect ile sinema filmi sahnesi bile çıkar. Unutmadan, 21:9'u da denemenizi öneririm, o da çok etkiliyor izleyici tarafından bakılınca.
Kdenlive, Clipchamp, Capcut, imkan varsa Adobe Premiere ile tertemiz işler çıkarırsınız. Ben Clipchamp özellikle kullanması aşırı basit bir program. Kdenlive çok daha fazla alet-edevat sunan ücretsiz bir program. Elinize sağlık.